Zo organiseer je een meidenavond

Heb je een avondje vrij en zin om iets met je vriendinnen te doen? Organiseer dan een typische meidenavond. Lekker met z’n allen genieten en bijkletsen. Maar hoe voorkom je dat je de hele avond saai op de bank zit? Met onderstaande tips ben je gegarandeerd van een fantastische meidenavond!

Bedenk wat jullie willen doen

Een meidenavond biedt eindeloos veel mogelijkheden. Of je nu lekker op de bank wil hangen met een fles wijn en een heerlijke romantische film of je op zoek bent naar een iets actievere avond, plezier is gegarandeerd. Houd bijvoorbeeld een modeshow waarin je de gekste outfits die je kunt bedenken laat zien. Een ander leuk idee is een beauty avond, waarbij je elkaar heerlijke gezichtsmaskers geeft. Ben je creatief? Zoek een leuk Pinterest project op en houdt jezelf hier een avondje mee bezig!

Zorg voor genoeg eten en drinken

Een van de belangrijkste onderdelen van een geslaagde meidenavond is natuurlijk het eten en drinken. Zorg voor voldoende lekkere hapjes en flessen wijn. Het is ook leuk om allerlei verschillende cocktails te maken en te proeven. Maak bijvoorbeeld een cosmopolitan of margarita, of doe een wedstrijdje wie de lekkerste cocktail kan bedenken. Spreek je aan het begin van de avond af? Ga dan samen koken. Maak allemaal een gerecht en geniet van een heerlijk feestmaal.

Geniet van elkaars gezelschap

Dit is natuurlijk belangrijk om niet te vergeten: geniet van elkaars gezelschap. Meidenavonden doe je niet iedere dag en het is dan ook belangrijk om te genieten van de quality time samen. Maak veel gekke foto’s, klets bij en natuurlijk enorm veel lachen! Speel leuke spelletjes en wees er ook voor elkaar als het wat minder goed gaat. Als je al deze dingen doet ben je gegarandeerd van een fantastische avond met je vriendinnen!