5x heerlijke damesparfums voor de feestdagen

De feestdagen komen er alweer bijna aan. En als vrouw is de kans groot dat je hier flink mee wilt uitpakken. Een prachtige outfit, je haren in de krul en de mooiste sieraden om: met de feestdagen wil je er uiteraard leuk uitzien. Misschien heb je wel een leuk kerstdiner met familie of ga je iets leuks doen met vrienden. Naast het verzorgen van jouw uiterlijk, is het met de feestdagen natuurlijk ook fijn om heerlijk te ruiken. Wat je hiervoor nodig hebt? Een goed ruikend parfum! Zoek jij nog een lekker parfum voor de feestdagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zetten namelijk vijf heerlijke vrouwengeuren voor je op een rij in dit artikel!

 

Lancôme – La vie est belle

Als je op zoek bent naar een goed ruikend parfum voor de feestdagen, kun je Lancôme – La vie est belle zeker in je achterhoofd houden. Dit bloemige, fruitige geurtje is namelijk niet voor niets een van de populairste damesgeuren van dit moment. Als je deze eenmaal geroken hebt en deze lekker vindt, wil je haast geen ander parfum meer dragen. Dit lekkere parfum bestaat uit zeldzame en natuurlijke ingrediënten en is een echte favoriet onder vrouwen. Een luxe geur die je een hele dag door blijft ruiken.

 

Chanel – Coco Mademoiselle 

Als je een echte liefhebber bent van parfum, heb je vast al eens van deze gehoord: Chanel – Coco Mademoiselle. Het is namelijk al jarenlang een zeer populair parfum. En dat is uiteraard niet zomaar het geval. Dit geurtje heeft een zeer eigen, fris karakter waardoor het een unieke geur is die je goed blijft ruiken. Het is een oriëntaal, houtachtig geurtje die bestaat uit heerlijke ingrediënten. Als je op zoek bent naar een goed ruikend parfum voor de feestdagen, kun je zeker voor dit geurtje gaan.

 

Yves Saint Laurent – Black Opium

Een damesparfum dat ook zeker geschikt is om te dragen tijdens de feestdagen, is Yves Saint Laurent – Black Opium. Dit is een verleidelijk en uniek parfum die voor iedere gelegenheid geschikt is. Het meest opvallende aan deze heerlijke geur is dat de topnoot zwarte koffie is. De hartnoot van dit parfum is oranjebloesem en de basisnoot vanille. Deze bijzondere combinatie zorgt voor een onderscheidende geur.

 

Dior – j’adore

Een parfum dat al jarenlang enorm geliefd is: Dior –J’adore. Waarom deze geur zo geliefd is? Omdat het een heerlijk fruitig, bloemig geurtje is. Dit parfum is dan ook geschikt voor iedere gelegenheid en dus ook zeker voor de komende feestdagen. De combinatie van de fantastische ingrediënten zorgt voor een unieke, frisse geur die onderscheidend is.

 

Armani – Si

Als je op zoek bent naar een sensuele, intense maar toch zachte geur, dan is Armani – Si misschien wel iets voor jou. Deze damesgeur bestaat uit drie noten: nectar van zwarte bessen, muskusachtig blond hout en moderne chypre. Armani – Si blijf je lang ruiken, waardoor je met slechts een paar keer sprayen een hele tijd vooruit kan. Een zeer goed ruikende geur die je zeker kunt dragen tijdens de feestdagen!

 

Deze damesgeuren zijn momenteel ontzettend geliefd en daardoor dus ook zeker geschikt voor de komende feestdagen. Met deze geurtjes ben je haast verzekerd van het feit dat je tijdens jouw kerstdiner of feestje lekker ruikt. Op zoek naar een van deze geuren of nog meer inspiratie opdoen? Damesparfum bij Douglas is zeker de moeite waard om dan te bekijken. Er zit vast iets voor je bij dat geschikt is voor de feestdagen die eraan zitten te komen.