Zó bereid je je voor op een dagje sauna!

Werk, school, huishouden en sociale verplichtingen komen dagelijks terug. Hoe fijn is het dan om even alle spanning van je af te laten glijden tijdens een heerlijke sauna dag? Dan is het de bedoeling dat de hele dag stressvrij verloopt. Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij hebben voor jou hieronder onder op een rij gezet wat onmisbaar is in de sauna!

Waterfles

Als jij geniet van aromatische opgietingen in de sauna verlies je veel vocht. Alle afvalstoffen worden tijdens het transpireren afgevoerd via de poriën. Om uitdroging te voorkomen is het essentieel dat je voldoende water drinkt in de sauna. Neem dus een waterfles mee. Er zijn verschillende gave waterflessen online verkrijgbaar. De motivational bottle is een erg populaire waterfles. Hierop staat precies hoeveel water je gedronken hebt. Superhandig dus!

Saunabadjas

Tijdens een saunadagje loop je van saunaruimte naar saunaruimte en dan is een katoenen saunabadjas onmisbaar. Het is belangrijk dat de badjas die je draagt van katoen is. Katoen heeft een hoge absorptiegraad, ventileert goed en heeft een sneldrogend effect. Een katoenen saunabadjas is dus goed bestand tegen de warme & vochtige omstandigheden van de sauna. Nu wil je deze natuurlijk online shoppen tegen een betaalbare prijs. Dé nr. 1 in badjassen is www.badjas.nl. Deze webwinkel heeft een rijke collectie kinder-, heren- & damesbadjassen.

Handdoeken

Vergeet natuurlijk een handdoek niet. Ons advies is om meer dan één handdoeken of badlakens mee te brengen. Na afloop is het heerlijk om te douchen en je dan af te drogen met een zachte handdoek of badlaken.

Slippers

Slippers zijn hygiënisch om te dragen en bijna in alle saunacomplexen verplicht. In de sauna zelf dien je je slippers uit te doen.

Een goede voorbereiding is het halve werk!