Wil je je trap een sjieke uitstraling geven? Kies dan voor trapverlichting!

Zoek je iets om je hal of woonkamer net dat beetje extra te geven? Iets unieks in de ruimte dat gasten opvalt of een leuke gimmick om mee te scoren? Kies dan voor trapverlichting! Zeker als het donker is in de ruimte en de trapverlichting aanstaat, zorgt dit voor een wow-effect! Laat je trap opknappen door Stairz – dé traprenovatie-expert – en laat meteen trapverlichting inbouwen.

 

Wat zijn de opties op het gebied van trapverlichting?

Alle trapverlichting van Stairz is van goede kwaliteit en voorzien van LED-lampjes. Hierdoor kost het weinig energie om je trap helemaal in de schijnwerpers te zetten. Er zijn verschillende opties op het gebied van trapverlichting. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor lampjes aan de zijkanten van de treden, in de zogenaamde wangen van de trap. Wil je liever dat de verlichting is weggewerkt en niet zo in het oog springt? Kies dan voor LED-strips die onder de treden zijn bevestigd. Overdag zijn deze strips helemaal uit het zicht, maar ‘s avonds is het effect des te groter. Trapverlichting zorgt ook voor een stukje veiligheid. In het donker is het soms lastig om je weg te vinden op de trap. Met lekker veel licht is dit makkelijker en kunnen je voeten eenvoudig de juiste treden vinden.

 

Pak bij je traprenovatie ook direct trapverlichting mee

Wil je je trap renoveren en ben je daarnaast enthousiast geworden over trapverlichting? Neem dan Stairz Traprenovatie in de arm en laat hen dit project voor je uitvoeren. Steek je traptreden in een nieuw jasje door te kiezen voor overzettreden. Deze worden eenvoudig over de huidige treden heen geplaatst, maar zorgen voor een groot verschil qua uitstraling. Liever de hele trap direct aanpakken? Een volledige traprenovatie voor een open trap of een dichte trap is ook mogelijk. De specialisten van Stairz luisteren naar jouw wensen, samen komen jullie tot een droomresultaat.

 

Traprenovatie door Stairz

Stairz is dé specialist op het gebied van traprenovaties. Welke kant je ook op wil met je trap, bij hen ben je in goede handen. Check de website en bekijk de verschillende opties op het gebied van materialen en trapverlichting voor jouw trap. Dit artikel heeft je vast geïnspireerd om je trap aan te pakken. Bekijk de website van Stairz en neem contact op om de mogelijkheden voor jouw trap na te gaan.