3 tips voor sfeervolle raambekleding voor een schuifpui

Meer genieten van jouw privacy zonder dat iedereen meteen naar binnenkijkt? Dan is het tijd voor de juiste schuifpui raambekleding! Naast meer sfeer, heeft de raambekleding een erg handige functie! Zo kun jij met de juiste schuifpui raambekleding zelf bepalen hoeveel daglicht er in jouw woning komt. Met de grote ramen van schuifpui is het vaak erg lastig om de beste raambekleding op maat te vinden. Gelukkig hebben wij voor jou de oplossingen gevonden! Met deze 4 tips heb jij de juiste raambekleding voor schuifpui op maat.

De Splendid Pliss- Plissé gordijnen

De Splendid Pliss is een ideale uitkomst als raambekleding voor de schuifpui. Dit geweldige soort raambekleding is te allen tijden ‘ top down / bottom up’, wat betekent dat het gordijn zowel van de boven- als de onderkant versteld kan worden. Op deze manier is het mogelijk je privacy te bewaken zonder veel daglicht te verliezen. 

Day’ n night – Plisse gordijnen

Deze exclusieve soort van raambekleding biedt je de mogelijkheid om twee verschillende soorten stof te combineren in één kozijn. Een geweldige dag én nachtfunctie voor jouw schuifpui! Het systeem van Day ’n Night is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn wat dit product uniek maakt. 

Latende jaloezieën voor schuifpui

Latende jaloezieën zijn naast praktisch, ook een sfeervolle toevoeging aan de woning. De sfeer van een schuifpui wordt vaak als landelijk ervaren. De Latende uit het assortiment van Raamdeco is een soort raambekleding dat goed bij deze sfeer past. Dit is een favoriet van velen, en wij weten waarom! De latende jaloezieën zijn namelijk in verschillende stijlen en soorten te vinden, waardoor jij het interieur creëert wat je wenst! Daarnaast zijn de Latende jaloezieën voorzien van een handgreep op de trekbalk, waardoor dit type schuifpui raambekleding in elke stand gezet kan worden.

Op zoek naar jouw ideale raambekleding? Bekijk de mogelijkheden op Raamdecoratie kunststof kozijnen.