Welke schoenen trekt u uw dochter aan?

Wellicht heeft uw dochter al een flinke collectie meisjes schoenen, voor een dame kan deze verzameling niet groot genoeg zijn. En dus zijn u en uw dochter op zoek naar nieuwe schoenen. Met de hoeveelheid opties die er tegenwoordig zijn is dat geen simpele opdracht. Om de zoektocht naar deze schoenen iets makkelijker te maken zijn de populairste opties in dit artikel voor u op een rijtje gezet. Zo weet u zeker dat uw dochter er goed bijloopt deze lente/zomer 2022. 

 

Sandalen?!

U had het vast niet gedacht, maar we trappen dit rijtje af met sandalen. Deze sandalen werden vaak gezien als een no go, ze waren verleden tijd. Tot nu, want sandalen maken zijn rentree in de modewereld. ‘Dad sandals’, dat is de juiste benaming voor deze hippe sandalen die in het straatbeeld van 2022 veel gaan voorkomen. Buiten dat sandalen een tijd lang werden gezien als verboden bieden ze wel het nodige comfort. Sandalen hebben namelijk de ondersteuning van een normale schoen, maar de frisse lucht van een teenslipper. Het aantrekken van sokken in uw sandalen blijft een no go, doe dit dan ook absoluut niet!

 

Schoenen met blokhak

De o zo elegante schoenen met blokhak zullen in 2022 onmisbaar zijn. Deze schoenen zult u wellicht beter kennen als de Mary Jane schoenen. Deze naam hebben de schoenen gekregen dankzij de stripverhalen van Buster Brown. In deze verhalen draagt de zus van Buster Brown, Mary Jane, blokhak schoenen. Vanaf dat moment staan deze schoenen bekend als de Mary Jane schoenen. Als u dat nog niet wist, dan komt u er de aankomende lente/zomer achter. Het is verstandig om uw dochter deze schoenen eerst te laten proberen, voor sommige meiden is het lopen op dit soort schoenen lastiger dan voor andere meiden. 

 

Plateau sandalen

We kunnen er niet omheen, de plateausandalen zijn terug. Dit keer nog hoger en gekker dan ze de vorige keer al waren. Voor sommige meisjes is het onmogelijk hierop te lopen, voor andere is dit een simpele klus. Mocht uw dochter geen ervaring hebben met plateau sandalen is het dus wel handig even goed te passen en aan te voelen, niets vervelender dan oncomfortabele schoenen. 

 

Is uw dochter een prima ballerina?

Ook deze trend maakt zijn rentree in de modewereld, ballerinaschoenen. Na een lange dag wandelen op zware schoenen is het voor uw dochter heerlijk om de ballerinaschoenen tevoorschijn te toveren. Het is een lichte en luchtige schoen, dat is nou net wat deze schoenen zo onmisbaar voor uw collectie meisjes schoenen maakt.