Wat zijn leuke cadeaus voor een kraamvisite

Heb je binnenkort een kraambezoek en ben je nog op zoek naar een cadeautje? Zoek dan niet verder! Wij zetten in dit artikel namelijk een aantal suggesties op een rij voor leuke cadeautjes die je kunt geven tijdens een kraambezoek. Dit scheelt jou een hoop uitzoekwerk. Ben je benieuwd naar welke dit zijn? Lees dan snel verder en doe wat inspiratie op!

 

Gepersonaliseerd cadeau

Een erg leuk en origineel kraamcadeau om te geven én om te krijgen, is een gepersonaliseerd cadeau. Nu vraag je je vast af wat we hiermee bedoelen. Je ziet erg vaak dat baby’s voor hun geboorte mooi bestek krijgen of bijvoorbeeld een armbandje met hun initialen erin gegrafeerd. Dit zijn cadeautjes die jarenlang mee gaan en die een mooie betekenis hebben. Dit zijn wel iets duurdere cadeaus, die je dus beter met een paar mensen kunt delen. Verder kun je genoeg leuke dingen verzinnen met de naam van de baby. Begint zijn of haar naam met een Y? Maak dan eens een leuk persoonlijk album met spreuken en woorden met een Y. Dit is erg origineel en de ouders zullen dit ook zeker niet zien aankomen.

 

Handig kraamcadeau

Vooral wanneer je voor het eerst ouders bent geworden, zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden en die je ook nog moet leren. Je hebt immers voor het eerst een baby, dus is het logisch dat je nog niet helemaal weet hoe alles werkt. Hier kun je slim op inspelen met een cadeau. Geef de ouders bijvoorbeeld een leuk kraampakket met verschillende handige cadeautjes. Denk bijvoorbeeld aan een boek over de kraamtijd, maar ook aan luiers, hydrofieldoeken, spuugdoeken, rompertjes etc. Deze babyspullen komen altijd van pas en kun je eigenlijk niet genoeg van hebben. Zo weet je dus zeker dat jouw cadeau goed van pas komt! Uiteraard kun je het pakket aanvullen met schattige babykleertjes en speelgoed als je dit leuk vindt.

 

Cadeau voor de ouders

Hoewel het kraambezoek draait om het ontmoeten van de baby, is het ook erg leuk om een cadeau voor de ouders mee te nemen. De moeder heeft natuurlijk een zware bevalling doorstaan, dus vergeet geen cadeau voor haar. Dit zal zij zeker heel erg waarderen! Zo is het leuk om haar een verwenpakket te geven, nu ze weer wat tijd heeft om tot zichzelf te komen. Denk maar aan lekkere hapjes, cosmetica en producten voor in de douche en in bad.