Wat staat er in de sterren voor 2020?

Iedereen wil graag weten wat de toekomst in petto heeft. Wat brengt 2020 op het gebied van de liefde? Op het gebied van carrière en geld? We tippen met deze astrologische voorspelling alvast een tipje van de sluier op.

Ram

Als Ram ben je bewust van de rol van seksualiteit in je leven. 2020 belooft een jaar te worden vol passie. Intimiteit zal ervoor zorgen dat de band met je partner goed blijft en het zal jullie door moeilijke momenten helpen.

Op het werk zal je het roer omgooien. Dit kan in de vorm van een nieuwe baan zijn maar het kan ook zijn dat je anders in je werk zal gaan staan. Je zal je niet meer laten beïnvloeden door een negatieve werkomgeving en meer je eigen koers varen. 

Stier

In 2020 zal je meer van het leven willen genieten. Meer van je geliefde genieten is hier onderdeel van. Plan zorgvuldig momenten die je samen kunt doorbrengen in de hectiek van het dagelijkse leven.

Op het werk zet je een aantal collega’s op hun plaats. Je plaats deze niet meer op een voetstuk en je verovert je eigen plekje op he voetstuk. Geduldig en vol vertrouwen wacht je je kansen af om de volgende stap in je carrière te kunnen maken. 

Tweelingen

In het nieuwe jaar zal je meer waarde gaan hechten aan een vaste relatie. Heb je een vaste relatie dan zullen de banden versterken. Intimiteit is de sleutel om dichter tot elkaar te komen. Single Tweelingen zal Cupido in 2020 niet in de steek laten.

In 2020 wordt het tijd voor een carrière switch. Het werk wat je doet past niet langer bij je en hierdoor vreet het veel van je energie en levensvreugde. Het is tijd om oude schepen te verbranden en uit te varen op nieuwe, op weg naar nieuwe avonturen en uitdagingen. 

Kreeft

In het liefdesleven bij jij de rots in de branding waar je relatie altijd op kan leunen en terug vallen. Dit ondanks alle hectiek die het dagelijkse leven brengt. Let er op dat je je partner wel de ruimte geeft om zijn of haar eigen dingen te kunnen doen.

Op het werk zet je dit jaar een tandje bij om te bereiken wat je al zolang en zo graag wilt. Dit jaar zal je dat met hard werken weten te forceren. Het helpt hierbij om assertief te zijn en op te komen voor jezelf.

Leeuw

In de liefde ben je vurig als altijd Leeuw. Als Leeuw ben je als geen ander vol passie en energie. Deze passie brengt voor jou ontspanning. Experimenteer eens Kama Sutra, dit zal een nieuwe wereld voor je openen en zorg ervoor dat je altijd speels blijft in de liefde.

2020 wordt het jaar waarin je carrière in een stroomversnelling kan komen. Het is daarbij wel zaak dat je wat serieuzer wordt, op de werkvloer. Zo speels je in de liefde mag zijn, zo serieus je op de werkvloer zou moeten zijn. Het is zaak hier een goede balans in te vinden. 

Maagd

2020 beloofd een mooi jaar te worden voor de single Maagd. Cupido zal dit jaar een mooie voltreffen weten te maken en dit zou weleens de liefde van je leven kunnen zijn. Je zult tot over je oren verliefd worden.

Op het werk zal je je meer laten gelden Maagd. Er zal geen plaats meer zijn voor bescheidenheid. Je zult ontdekken dat bescheidenheid helemaal niet nodig en op zijn plaats is. Dit zal je carrière goed doen en er zou zomaar eens een promotie in kunnen zitten.

Weegschaal

Als weegschaal weet je altijd de balans in het liefdesleven te houden. Dit jaar zal de balans wat door kunnen slaan naar de vurige kant. 2020 beloofd een warm en vonkelend jaar te worden op het gebied van de liefde. Een jaar vol passie en een romantische vakantie, samen met je partner zal jullie dichter bij elkaar brengen dan ooit. 

Op het gebied van het werk ga je het in het komende jaar wat rustiger aan doen. Instinctief voel je aan dat het gejaagde van de afgelopen jaren niet vol te houden is. De vermindering van stress zal je gezondheid te goede komen. Omdat je beter in je vel zal gaan zitten zullen de dingen je makkelijker af gaan.

Schorpioen

2020 belooft een mooi liefdesjaar te worden voor de Schorpioen. Je zal afrekenen met je verleden en volop leren genieten van het heden.

Op het gebied van je werk kan je altijd terug vallen op je kennis en kunde. Je zult laten zien dat je een daadkrachtig persoon bent wat zal zorgen voor een positieve ontwikkeling van je carrière. 

Boogschutter

Jij en je geliefde zullen in 2020 dichter tot elkaar weten te komen. Op een passievolle manier zullen jullie elkaar weten te (her)ontdekken. Het beloofd een jaar te worden waar de vonken vanaf spatten.

Op de werkvloer zal 2020 soepel verlopen. Doelstellingen weet je tot tevredenheid van alle betrokkenen te behalen. Het eind van het jaar zou dan ook zomaar een promotie kunnen brengen. 

Steenbok

De relatie met je partner zal zich in 2020 verder ontwikkelen en een warm dekken van warmte brengen. Niets zo fijn als thuis komen en je partner weer in de armen te kunnen nemen na een dag van hard werken. Echt genieten van elkaar.

2020 wordt het jaar voor consolideren op het werk voor de Steenbok. De afgelopen jaren heb je al behoorlijke sprongen weten te maken. Dit jaar wordt het zaak je plek goed in te nemen alvorens je een nieuwe sprong voorwaarts kunt maken.

Waterman

Het nieuwe jaar wordt het jaar van aanmoedigingen. Waar nodig zal je door je partner aangemoedigd worden en andersom doe je voor je partner hetzelfde. Dit zal jullie band versterken wat zich zal vertalen in een betere relatie en versterkte intimiteit.

2019 was het aanloopje naar nieuwe uitdagingen in 2020. Op de werkvloer kan het stressvol worden maar daar weet je als Waterman gelukkig goed mee om te gaan. 

Vissen

Als je een Vissen bent dan is de kans groot dat je liefde je tegenpool is. Soms kan dit wrijving geven maar je zult merken dat je jullie liefdesleven juist zal verrijken als je deze tegenstrijdigheden leert te omarmen.

Als Vissen is het belangrijk dat je werk doet waarbij je gevoelsmatig op bent aangesloten. Is dit niet het geval ga dan bekijken of dit te realiseren is. Ga een carrier switch niet uit de weg als dit nodig is om te bewerkstelligen.

Op jouwmysterie.nl kan je een uitgebreide jaarhoroscoop voor 2020 lezen.