De leukste kerstversiering

We houden allemaal van kerstmis, het is het mooiste tijd van het jaar. Lekker knus op de bank terwijl buiten de wind raast en de sneeuw neervalt. Maar wat kerst nou echt heel gezellig maakt is de kerstversiering. De juiste kerstboom is misschien wel het belangrijkste, Triumph Tree is bijvoorbeeld een hele mooie maar je hebt nog veel meer verschillende bomen. Je hebt ook Black Box Trees, die zullen ook heel uniek en mooi staan in je woonkamer. Bij jou thuis moet het dit jaar ook gezellig zijn, hier hebben wij wat ideeën voor je. Zo hoef je dit jaar niet in een sombere, lege huiskamer te zitten dit jaar.

 

Kerstboom

Je kunt ook gek doen dit jaar en een roze boom nemen! Je hebt ook rood, blauw of gele bomen. Zwart kan ook een heel mooi effect hebben in de woonkamer, juist omdat het een beetje tegenstrijdig is. Toch mooi om het contrast van een zwarte boom te zien met witte sneeuw.

 

Slingers

Het is ook belangrijk dat je de juiste kleur slingers uitkiest voor op de boom. Bij een zwarte boom is het goed om lichte kleuren slingers te kiezen. Zo heb je een heel mooi contrast in je woonkamer. Bij de gordijnen en rondom het raam is het mooi om een semi-natuurlijk groene slinger op te hangen met de klassieke combinatie van rode strikjes. Zo weet de hele buurt dat jullie een sfeervolle maar ook smaakvolle kerst hebben. Je kunt slingers verder overal ophangen. Een leuk idee is ook om bij alle spiegels in het huis wat slingers op te hangen. Goud en zilver gaan niet samen dus ontwijk vooral de gouden slingers hier. Op de wc kan het vooral leuk zijn om te versieren. Zo weten je gasten dat jij echt geeft om de uitstraling van je huis, en heerst de kerstsfeer door het hele huis!