Voordelige voedselpakketten

Niemand houdt ervan om naar de winkel te gaan en lang te zoeken naar producten. Wanneer de producten gevonden zijn sta je nog 5 minuten te twijfelen. Bij de kassa komen er nog eens 5 minuten wachttijd bij. Maar als je aan de beurt bent voel je jezelf gehaast omdat er nog anderen staan te wachten. Iedereen heeft deze beleving en het hoort er ook wel een beetje bij. Het zou alleen lekker zijn om de algemene supermarkt ervaring een keer te laten varen en te gaan voor gemak. Dit kan met verrassingspakketten van Megafoodstunter 

Verrassingspakketten 

De verrassingspakketten zijn ideaal. Je kan een categorie kiezen bijvoorbeeld kip of vis. Dan krijg je voedselpakket met een aantal kilo van je gekozen categorie. Wat er dan precies in zit weet je niet. Je krijgt wat je krijgt. De keuzestress word je volledig ontnomen en dit is heerlijk. Omdat het online is hoef je niet naar de goede schap te zoeken of in de rij te staan. Dit alles maakt voor een veel betere winkelervaring.  

Prijs in verhouding 

Je koopt bij Megafoodstunter altijd veel in, er zijn geen eenpersoonsverpakkingen. Hierdoor is de prijs altijd vele malen lager dan wat je er bij een supermarkt voor zou krijgen. Neem bijvoorbeeld het BBQ-vlees pakket. Hiermee krijg je een schokkende 18kg aan verrassingsvlees dat bedoeld is voor 40 personen. Door de grote hoeveelheden is de prijs per persoon erg laag en dus voordelig. Het BBQ-pakket is bijvoorbeeld maar €100,-. Dit lijkt veel, maar omdat het 40 mensen voedt kost het maar €2,50 per persoon. Zo’n stuntprijs haal je bij geen enkele supermarkt. Dit is natuurlijk ideaal als je een feest geeft, want je hoeft dan ook het vervoer van al het vlees niet zelf te doen. Wat over is hoeft nooit weggooit te worden want dat kan altijd in de vriezer.