Vind jouw droombaan in de horeca bij BaanBereik!

Horeca staat voor hotel, restaurant en café en biedt oneindig veel mogelijkheden voor weekendbanen, parttime banen en fulltime functies. Daarom is de horeca een prachtige en veelzijdige branche om in te werken voor jong en oud, student en vakspecialist. Wil jij ook werken in de horeca? Bij BaanBereik – een full service uitzendbureau in Alkmaar en Hoorn – vind je regelmatig allerlei horeca-vacatures in Noord-Holland. Variërend van vacatures voor medewerker bediening, cateringmedewerker, gastvrouw, gastheer en barkeeper tot vacatures voor kok. Stuk voor stuk horeca-vacatures voor echte doeners die graag de handen uit de mouwen steken.

Vacatures voor kok

Wil jij elke dag streven naar gerechten van de hoogste kwaliteit? En ben jij een op en top smaakmaker met een passie voor koken? Bij BaanBereik ben je aan het juiste adres voor een vacature van kok, vacature van zelfstandig werkend kok of een vacature van chef-kok. Een vacature voor kok is er onder meer voor de functie van zelfstandig werkend kok. Solliciteer jij op deze vacature, dan maak jij de ervaring van gasten in een brasserie, grand café, hotel of restaurant helemaal compleet. Je kunt solliciteren naar de functie van chef-kok als jouw gerechten op ieder vlak kloppen en je voor eerlijke en verantwoorde gerechten staat die van een hoge kwaliteit én op en top van smaak zijn. Sta je nog aan het begin van je loopbaan en wil je de fijne kneepjes van het vak graag leren voor je aan het echte werk begint? Dan is er voor jou een toffe vacature voor keukenhulp. Kortom, BaanBereik heeft altijd een mooie vacature voor kok binnen bereik.

Managementfuncties in de horeca

Ook biedt het aanbod van BaanBereik je volop keuze uit managementfuncties in de horeca. Ben jij een horecatijger in hart en nieren die na een baan als horecamedewerker en het beroep van gastvrouw of gastheer toe is aan de volgende stap in je carrière? Dan is de vacature van restaurantmanager voor jou perfect. Als restaurantmanager ben je verantwoordelijk voor het succes van een brasserie, restaurant, hotel of grand café. Daarnaast zorg je ervoor dat de gasten tevreden zijn en blijven terugkomen en dat elk aspect ‒ van het eten en drinken tot de klantenservice en de hygiëne ‒ altijd van hoge kwaliteit zijn. Verder richt je je als restaurantmanager op het werven en trainen van personeel, de (financiële) administratie en het ontwikkelen van doelstellingen voor het horecabedrijf.

BaanBereik bemiddelt ook geregeld voor de vacature van horeca manager. Als jij je bezig wilt houden met de complete gang van zaken in een horecabedrijf en jij je naast het werken voor en met gasten wilt richten op de inkoop, financiën, marketing en sales en het personeelsbeleid, is het de moeite waard om naar deze dynamische vacature te solliciteren.

Solliciteren op een horeca-vacature

Heb je onder de vacatures van BaanBereik een mooie horeca-vacature gevonden? Solliciteer direct door online je motivatie en CV te uploaden en je persoonlijke gegevens in te vullen. Heb je vragen over een vacature van keukenhulp, vacature voor chef-kok, vacature van horecamanager of een andere vacature? Neem dan gerust contact op met de intercedenten van BaanBereik. Zij helpen je met veel plezier bij het vinden van jouw droombaan in de horeca!