De beste telefoonapps voor vrouwen

Tegenwoordig is er voor alles wel een app. Het is daarom soms ook lastig om apps te vinden waar je iets aan hebt. Wij hebben daarom onze favoriete apps voor jou op een rijtje gezet. Lees hieronder welke dit zijn!

Social media apps

Wat natuurlijk niet kan ontbreken op je telefoon is social media. Ondanks dat het ontzettend verslavend is en we onze halve dag er aan besteden, is het toch eigenlijk ook wel ontzettend leuk. Download apps als Snapchat, Instagram en Facebook om helemaal bij te blijven met de laatste viral posts en video’s en het laatste nieuws. Ten slotte kan WhatsApp in deze categorie natuurlijk niet ontbreken.

Find My iPhone

Dit is een gratis app die je helpt je iPhone te vinden wanneer je deze kwijt bent. Dit is natuurlijk perfect voor degenen onder ons die iets minder voorzichtig met hun telefoon om gaan. Ook handig voor deze mensen is iPhone reparatie Den Haag, hier laat je eenvoudig je iPhone repareren als je

deze per ongeluk laat vallen.

iBooks

Hoe lekker is het om  na een lange dag nog even een boekje te lezen. Met de app iBooks lees je eenvoudig al je e-boeken op je telefoon.  Zo hoef je niet altijd een boek mee te slepen, maar heb je er altijd een heleboel bij je op je telefoon.

What to Wear

Deze app van Styletoday is perfect voor vrouwen. Deze app geeft je een kledingssuggestie iedere ochtend waarbij de app kijkt naar de weersvoorspelling. Het helpt je ook met het vinden van nieuwe kleren, want je bestelt de kleren gemakkelijk online via de app.

Netflix

Ook heel handig is om de Netflix app op je telefoon te installeren. Zo kijk je eenvoudig en overal naar je favoriete series en films. Vind je hier niet genoeg aanbod? Kijk dan ook naar de apps van videoland of uitzending gemist. Zo heb je altijd wel iets om te kijken.