Verschillende soorten hoogslapers

Een hoogslaper kan erg handig zijn om ruimte te besparen. Bijvoorbeeld in een kinderkamer of in een kleine studentenkamer. Hoogslapers van Eurobedden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Hieronder hebben we verschillende soorten op een rijtje gezet.

Tweepersoons hoogslaper

Een tweepersoons hoogslaper houdt nog steeds het warme gevoel van een normaal tweepersoons bed maar is daarnaast erg ruimte besparend. Je bespaart veel ruimte die je weer kan gebruiken voor andere dingen. Zo kan je onder de hoogslaper je kledingrekken kwijt, een kast, een bank en nog veel meer. Hierdoor gebruik je de ruimte van je slaapkamer optimaal. Tweepersoons hoogslapers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Hoogslaper met glijbaan

Dit is misschien wel de ultieme droom van elk kind. Een hoogslaper met glijbaan zorgt voor veel speelplezier en bespaart enorm veel ruimte. Dit is een ideale toevoeging aan een kinderkamer. Eurobedden heeft een ruim aanbod aan hoogslapers in verschillende kleuren en stijlen. Zo vind je altijd een hoogslaper die aansluit bij jouw wensen.

Hoogslaper met bank

Door een hoogslaper met bank te kiezen combineer je een hoog slaapvlak me een comfortabel zitvlak. Hiermee bespaar je veel leefruimte in de slaapkamer. Je kan naast een bank ook nog kastjes of andere dingen kwijt onder de hoogslaper.

Hoogslaper met bureau

Hierbij combineer je een hoogslaper met een fijne werkplek. Dit kan ideaal zijn voor studenten. Bovendien kan je sommige bureaus ook inklappen zodat je er een bed van kan maken. Dit is ideaal als je er mensen blijven slapen.

Hoogslaper kopen

Bij Eurobedden vind je een groot aanbod aan hoogslapers. De hoogslapers zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasse dus voor iedereen geschikt. Laat je inspireren op de website of breng een bezoek aan de showroom. Dit kan alleen op afspraak. Ook biedt Eurobedden een uitstekende service. Bedden en boxsprings worden gratis bezorgd en indien gewenst vakkundig gemonteerd.