Sinterklaas cadeautips

Volgende maand is het alweer sinterklaas en dus kunnen we weer gaan shoppen om allerlei leuke hebbedingetjes voor onze familie en vrienden te kopen. In deze blogs zijn twee ideeën voor interessante sinterklaascadeaus onthuld. Dit zijn geen standaard cadeaus zoals chocolade en pepernoten, maar unieke en originele cadeaus. Lees verder om erachter te komen wat het zijn.  

Diamond painting 

Dit is een heel uniek cadeau dat je kan geven aan echte creatievelingenMet een diamond painting kan de gelukkige het schilderij zelf maken. Dit wordt niet gedaan met verf, maar door allemaal kleine diamantjes op de juiste plaats te plakken. Het bevestigen van de diamantjes is een leuke vorm van tijdverdrijf en het eindresultaat is oogverblindend. Net zoals bij een mozaïek lijkt het van veraf een gewoon schilderij, maar als je dichterbij komt dan zie je dat het is gemaakt van allerlei gekleurde diamantjes. Myth of Asia is een diamond painting winkel. Zij hebben een groot assortiment aan verschillende afbeeldingen van dieren, landschappen, cartoons en je kan zelfs een foto opgeven als schilderij. Hierdoor kan het cadeau wat je geeft heel persoonlijk zijn. Daarnaast zal diegene nog lang kunnen genieten van het schilderij aangezien die natuurlijk een speciaal plekje krijgt als decoratie op een muur. Een diamond painting in Nederland kopen voor een vriend of vriendin zal dus zeker gewaardeerd worden.  

Drone 

Een drone is leuk om te kopen voor een avontuurlijke creatieveling. Met een drone kan je namelijk hele mooie foto’s en video’s maken vanuit vogelzicht. Daarnaast is het erg leuk om met een drone te vliegen. Er zijn een aantal professionele drones die best prijzig zijn en waarschijnlijk buiten het budget vallen. Maar er zijn ook veel drones op de markt te vinden die goedkoop zijn. Deze zijn geschikt als instapper voor mensen die het vliegen nog moeten leren. In het begin zal het best een uitdaging zijn, maar naarmate iemand langer oefent kan het vliegen van drones een echte hobby worden. Een drone is dus een leuk sinterklaascadeau voor iedereen die houdt van technologische gadgets of het leuk vindt om mooie foto’s en video’s te maken. En wanneer je van bovenaf een mooie foto hebt weten te schieten kan je deze gebruiken om hier een geweldige Diamond Painting van te maken, hoe leuk is dat!