Permanente make-up voor wenkbrauwen

Permanente make-up voor je wenkbrauwen, je ziet het nauwelijks en toch hoor je steeds meer vrouwen en ook mannen die de wenkbrauwen permanent mooi hebben gemaakt. Heb je dunnere en kortere wenkbrauwen doordat je in de overgang zit? Dan is bijwerken met permanente make-up een uitkomst. Of wanneer je weinig haartjes hebt van nature, dan krijgt jouw uitstraling een oppepper met permanente make-up en word je niet langer als chagrijnig of vermoeid gezien.

Wanneer je vaak:

  • tijd te kort komt voor je naar je werk gaat
  • onvoldoende tijd hebt om je op te maken en je wenkbrauwen bij te werken
  • sport en er toch goed uit wil blijven zien
  • door weer en wind vaak uitlopers hebt…

dan kan permanente make-up voor je wenkbrauwen, maar ook eyeliner een hele fijne, tijdbesparende oplossing zijn voor jou!

Modetrends in permanente make-up

 

Volle, dikke en vooral donkere of borstelige wenkbrauwen zie je tegenwoordig in het straatbeeld. Heel erg leuk, die modetrends, maar liever niet met permanente make-up. Beter is om die wenkbrauwen zelf goed te leren tekenen. Permanente make-up is zeker geschikt voor wenkbrauwen, maar liever subtiel en natuurlijk. Permanente make-up kan je laten zetten om je uitstraling krachtiger te maken, je straalt uit wat je met je mond zegt. Non-verbale communicatie is super belangrijk. Want je wenkbrauwen praten mee en versterken jouw woorden. Heb je weinig of geen wenkbrauwen, door de overgang, ziekte of in aanleg? Dan is permanente make-up een aanrader!

 

Permanente make-up voor een subtiele aanpassing

Het draait om jouw gezicht, jouw uitstraling én voor een langere periode. Daar ga je met zorg mee om. Wenkbrauwen en permanente make-up gaan heel goed samen. Je wenkbrauwen blijven dus lang mooi, ongeveer 2 jaar. Je moet ze wel goed verzorgen.

Drie tips om langer plezier te hebben van permanente make-up 

  1. Smeer je huid en zeker ook de behandelde huid goed in als je de zon in gaat. Liefst met factor 50. Het is duidelijk dat Uv-straling pigmenten sneller afbreekt (door cel vernieuwing). En daardoor vervaagt jouw permanente make-up. 
  2. Ga je wandelen in de natuur of slenteren door de stad? Draag een hoedje, dat is niet alleen leuk, maar het beschermt ook de huid.
  3. Ga je naar de schoonheidsspecialiste? Vraag of ze de huid waar jouw permanente make-up zit niet behandelt.