Op zoek naar een beëdigd vertaler Engels?

Voor het vertalen van aktes, notariële stukken, octrooien, diploma’s of testamenten naar het Engels heeft u vaak een beëdigd vertaler Engels nodig. Ook personen met een zakelijke carrière die veel onderweg zijn krijgen vaak te maken met beëdigde vertalingen. Met deze beëdiging belooft de vertaler dat zijn vertaling overeenkomt met de brontekst. Als u een beëdigde vertaling nodig heeft en garantie wilt hebben dat uw vertaling juist wordt vertaald, bent u bij Attached Language aan het juiste adres.

Attached Language beëdigde vertalers

Attached Language werkt uitsluitend met beëdigde vertaaltolken voor deze vertalingen. Het beroep van vertaler is niet beschermd waardoor iedereen zich in principe vertaler kan noemen. Bij Attached Language kunt u er gerust op zijn dat u met erkende vertalers werkt. Onze beëdigde vertalers hebben een eed afgelegd en staan ingeschreven in een speciaal register voor beëdigde vertalers en tolken. Bij Attached kunt u altijd vertrouwen op waarheidsgetrouwe vertalingen die vertaald zijn door beëdigde vertalers en die nationaal en internationaal worden erkend.

Legalisatie van Engelse vertalingen

Een beëdigde Engels vertaling moet eerst gelegaliseerd worden voordat hij in het buitenland kan worden gebruikt en gelezen. Dit gebeurt doorgaand bij een Nederlandse rechtbank door middel van een sticker of stempel.

Wat is een apostille?

Bij het legaliseren van een beëdigde vertaling wordt gebruik gemaakt een sticker of stempel, deze wordt ook wel apostille genoemd. Landen kunnen vertalingen legaliseren door middel van een apostille als zij aangesloten zijn bij het Apostilleverdrag. Als dit niet het geval is voor het land waarvoor uw vertaalde document bestemd is, is er een andere procedure om uw vertaling te laten legaliseren. Als u meer informatie nodig heeft of een vraag heeft, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden van beëdigde vertalingen, legalisatie van vertalingen en apostilles.

Buiten beëdigde vertalingen Engels kunnen wij u ook helpen met vertalingen in andere talen. Onze beëdigde vertalers helpen u graag!