Vergaderen in Dordrecht? Dit moet je weten!

Vergaderen in Dordrecht? Dit moet je weten!

Vergaderen Dordrecht? Soms is het fijn om eens op een andere plek te vergaderen dan in je eigen kantoor. Maar het kan ook zijn dat je simpelweg geen goede vergaderruimte in je eigen bedrijfspand hebt en dus noodgedwongen op zoek moet naar een externe vergaderruimte. Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Dordrecht? De Remise Dordrecht is dé uitkomst. Lees hier alles over het huren van een vergaderruimte in Dordrecht.

 

De vergaderzaal

De vergaderzaal is erg ruim. Je kunt er met twaalf personen terecht. De zaal is afgesloten van de winkel, zodat je in alle rust kunt vergaderen. Bovendien is de vergaderruimte van alle faciliteiten voorzien, die nodig zijn om de vergadering in goede banen te leiden. Zo is er een flip-over waar je aantekeningen op kunt maken die voor alle collega’s zichtbaar zijn, zijn er stiften voor de flip-over en zijn schrijfpapier en pennen aanwezig. Ook is de ruimte voorzien van wifi en een flatscreen HDMI-aansluiting.

 

Arrangementen

Urenlang vergaderen kan niet zonder een bakje koffie of glaasje water. Deze zijn dan ook verkrijgbaar tijdens de vergadering. Bovendien is er ook altijd een lekkere cake of taart. Ben je nu de hele dag in de vergaderruimte, dan zul je tussen de middag wel honger hebben. Gelukkig is ook daar iets op bedacht. Zo kunnen je collega’s en jij genieten van bagels en sandwiches, met daarbij verse sappen.

 

Welke mogelijkheden zijn er nog meer?

Dordrecht is een erg levendige stad waar altijd mensen aan het werk zijn. Veel mensen vinden het prettig om hun werkzaamheden uit te voeren in een rustige ruimte. Naast vergaderzalen worden er ook flexplekken aangeboden voor zzp’ers. Deze plekken zijn niet alleen bedoeld om in alle rust te werken, maar ook juist om mensen te ontmoeten. Je bepaalt zelf waar je wilt zitten. Of je nu liever rustig en afgezonderd zit, of tussen andere mensen: het kan allemaal.