Dé mode trends fall/winter 2019-2020

Er begint langzaam een einde aan de zomer te komen, dus ook aan de hippe zomertrends als cycling shorts. Maar wat zijn de musthaves die jij in je kledingkast moet hebben deze herfst en winter? Je vind ze hier.

 

Zwart

Vorig jaar was het bruin, nu is het weer zwart. Van laarsjes tot jasjes, van leer tot kant, het maakt niet uit welke materialen of welke kledingstukken. In het zwart is het altijd goed, zwart komt namelijk helemaal terug!

Oversized schouders

Statement schouders komen weer helemaal terug uit de jaren ’80. Je ziet de pofmouwen en huge schoudervullingen overal!

Cowgirl

Alle kleding die iets weg heeft van “de cowgirls” mag je weer uit de kast trekken. Vooral de cowboylaarsjes zijn he-le-maal in dit najaar maar ook grote riemen en suède jasjes zijn helemaal in. Vergeet vooral de kledingstukken met franjes niet!

Neon

De winterse tinten worden dit najaar afgewisseld met felle neonkleuren. Geel, roze, oranje, noem het maar op.

Glitter and Glamour

Heb je nou een fantastische glitterjurk in de kast die je echt helemaal geweldig vindt maar toch ergens ook een beetje over de top? Geen probleem dit najaar. Alles wat glimmend is, is helemaal je-van-het komende winter.

Luipaardprint

Ben jij onderhand wel een beetje uitgekeken op die luipaardprint? Dan heb je helaas pech want ook in de herfst en winter van 2019 is deze print absoluut niet te missen.

Jassen

Een cape is dé bovenkledingtrend deze herfst. Je hebt ze in alle kleuren en maten. Ook de lange jas is hip.