Nagelstyliste en Corona? Probeer iets nieuws!

Als nagelstyliste was 2020 geen makkelijk jaar. Ook in 2021 is het nog even afwachten wat er komen gaat. Een ding wat wel zeker is, is dat je in deze tijdens jezelf kan ontwikkelen op het gebied van nailart en stylingtechnieken. Hieronder vind je een aantal tips.

Nieuwe merken uitproberen

Wanneer je een tijd minder klanten hebt, heb je meer ruimte om eventueel nieuwe merken uit te proberen. Als nagelstyliste heb je er ongetwijfeld wel eens van Urban Nails gehoord, maar misschien heb je het merk nog nooit gebruikt. Urban Nails is ondertussen een populair merk in Nederland en België. Met een uitgebreid gamma producten, materialen en tools vind je alles wat je nodig hebt. Gel? Gel polish? Acryl? Geen probleem, het is er allemaal! Daarnaast is er een enorm assortiment aan glitters en pigmenten. Hiermee kan je je dus helemaal uitleven in tijden van Corona. Wanneer de festivals weer beginnen, kan jij de mooiste nagels creëren.

Nail Art

In 2021 gaan we ook een aantal nageltrends terugzien. Zo mogen nagels in 2021 opvallen. Denk hierbij een opvallende letters, maar ook opvallende kleur. Een van de nageltrend is; Regenboogkleuren. Je kan hiermee makkelijk een statement maken. Wat dacht je van elke nagel in een andere kleur? Heel moeilijk is het natuurlijk niet. Waar je wel alvast mee kan spelen zijn kleuren combinaties. Denk aan verschillende tinten van een kleur, van licht naar donker of een ombré effect. Ook hierbij komt Urban Nails goed van pas aangezien ze een ruim aanbod heeft aan verschillende kleuren.

Oefenen, oefenen en oefenen

Het is ook een trend om een deel van de nagel, bijvoorbeeld alleen de bovenkant, te voorzien van een kleur en het andere deel ‘leeg’ te laten. Dit vergt natuurlijk wel enig precisie werk. Maar oefening baart kunst! En daar heb je nu genoeg tijd voor.