De leukste kerstcadeaus

Steeds aan het einde van het jaar, rond kerst lopen we allemaal tegen het probleem aan dat we een cadeau willen kopen, maar we weten niet wat. Vind je het ook altijd lastig om te kiezen wat je met kerst aan je geliefde moet geven? Daar weten wij wel raad mee! In dit blog geven we je een aantal tips voor de leukste kerstcadeaus. Ook voor verschillende budgetten, zodat er voor ieder wat wils is!

Gegraveerd glas

Het is super tof om een gepersonaliseerd cadeau te geven met kerst. Wat dacht je van een gegraveerd wijnglas? Dit is een cadeau dat niet snel zal worden vergeten. En het is nog handig ook! Je kunt kiezen voor één enkel glas, maar ook een volledige matchende set! Ook met het soort glas kun je alle kanten op. Kortom, dit gepersonaliseerde cadeau is ideaal om te geven.

Een échte ster

Het is tegenwoordig mogelijk om een échte ster te laten vernoemen naar je geliefde. Hiermee bedoelen we een ster die hoog aan de hemel staat. Zo is er het Online Star Register, waar jij een ster naar je dierbare kan laten vernoemen! Het is redelijk eenvoudig en super leuk om te geven. En ik zie je denken, hoe kan ik ‘mijn’ ster dan vinden? Dat kan eenvoudig met een App.

Kerstminiaturen

Is jouw geliefde een grote fan van kerst? Dan weten wij het geschikte cadeau! Geef een huisje of ander product van Lemax. Lemax maakt onder andere kerstminiaturen. Deze zijn super leuk om onder de boom te zetten. Van Lemax huisjes tot kastelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Lemax heeft het. Hiermee maak je jouw geliefde blij en maak je het vele malen gezelliger onder de kerstboom. Om het af te maken kun je door je kerstdorp een elektrische trein laten rijden! Hou er wel rekening mee dat dit cadeau wat prijziger kan zijn.