High Wine in Amsterdam: dit zijn de 3 leukste locaties!

high wine in Amsterdam

Wijnen, wijnen, wijnen! Houden jij en je vriendinnen wel van een wijntje drinken? Een high wine is enorm gezellig en laat je genieten van lekkere hapjes en wijn. Als je een dagje naar Amsterdam gaat is het erg leuk om een high wine te doen. Ook het cadeau geven van een high wine is erg leuk. Met deze cadeaubon van HighWine.nl zit je altijd goed. Lekkere hapjes en wijn is natuurlijk een goede basis, maar een leuke locatie is ook erg belangrijk. Daarom hebben wij de 3 leukste high wine locaties in Amsterdam op een rijtje gezet!

 

1. Occo Bar & Brasserie

Deze gezellig bar is de gehele dag geopend en staat bekend om hoogstaande producten, persoonlijke service en vakmanschap. Een high wine bij Occo is dan ook echt uitzonderlijk goed. De high wine bestaat uit 4 verschillende wijnen met heerlijke bijpassende amuses. Deze sfeervolle bar is absoluut een aanrader!

 

Adres: Keizersgracht 384, 1016 GB Amsterdam

2. De Wijnbar

Als je op zoek bent naar een gezellige locatie voor een high wine in Amsterdam dan kom je al snel uit bij De Wijnbar. Als je hier gaan high winen dan krijg je zes soorten wijn en bij iedere wijn een bijpassend hapje. Je start de high wine met een bubbel en eindigt met een heerlijke dessertwijn. 

 

Adres: Eerste van der Helststraat 50, 1072 NV Amsterdam

3. Plancius

Dit gezellige restaurant bevindt zich in hartje Amsterdam, vlakbij dierentuin Artis en naast het Verzetsmuseum. Plancius is gevestigd in een prachtig historisch pand. De perfecte locatie om te genieten van lekkere wijnen en een uitgebreid Italiaans borrelplateu. Voor een high wine ben je welkom tussen 14:00 en 17:00.

 

Adres: Plantage Kerklaan 61, 1018 CX Amsterdam