Waar komen Lavazza koffiebonen vandaan?

Het merk Lavazza is ooit ontstaan in 1895. Opgericht door de Italiaan Luigi Lavazza opende dit merk zijn deuren in Turijn. Hij maakte gebruik van Braziliaanse koffie, nadat hij een reis naar het bekende koffieland had gemaakt. Dit was het begin van iets moois. Nu jaren later komen de Lavazza koffiebonen uit verschillende gedeeltes van de wereld. Zo heb je nog steeds wel bijvoorbeeld de Lavazza Tierra! Brasile koffiebonen, maar heb je ook de Lavazza Qualita Oro Mountain Grown koffiebonen die hun oorsprong vinden in Centraal-Zuid Amerika en Ethiopië.

Lavazza koffie smaken

Door de jaren heen is het smakenpakket van Lavazza dus drastisch uitgebreid. Door verschillende smaaksensaties uit verschillende werelddelen samen te voegen, ontstaan er zelfs vandaag de dag nog nieuwe en unieke smaken. Zo blijft de koffiedrinker ook tegenwoordig nog steeds verrast worden door de originele opties qua koffiebonen van Lavazza. Hou je meer van de traditionele standaard koffie of ben je benieuwd naar nieuw ontdekte smaken, die nog maar door weinig mensen zijn ervaren?

Lavazza koffiebonen kopen

Ben je benieuwd hoe jij deze nieuwe smaken zelf ervaart? Kies dan voor één van de meest originele opties die op het moment verkrijgbaar zijn. Zo heb je met de Lavazza Qualita Oro koffiebonen of de Lavazza Super Gusto koffiebonen een product in huis dat je zeer waarschijnlijk op een positieve manier gaat verrassen. Wees een avonturier en ontdek wat Lavazza koffie je in potentie allemaal te bieden heeft. Wie weet ontdek je wel een nieuwe favoriete smaak. Niet geschoten is altijd mis.