Orgineel cadeautje voor de feestdagen: Coconut Bowls

De feestelijke maanden van het jaar komen eraan en dan is het perfecte moment om iemand te verassen met een leuk cadeautje. Een leuk en origineel cadeautje vinden kan soms best lastig zijn. Hieronder delen wij een hele leuk tip voor een origineel cadeau.

Coconut bowls

Naar vegan verzorgingsproducten en bamboe producten heeft Veganly ook een aanbod in coconut bowls. De natuurlijke coconut bowls zijn herbruikbaar en gemaakt van kokosnootschalen die als afval anders zouden weggegooid. De biologische kokosnoten worden oorspronkelijk geoogst om producten te maken zoals bakoliën en crèmes. Als het vruchtvlees eenmaal eruit is gehaald, worden de schelpen normaal gezien verbrand. Dit vond Veganly zonde en daarom hebben ze besloten om er nu prachtige coconut bowls van te maken. De coconut bowls zijn trendy, duurzaam en 100% vegan.

Uniek en veilig

Doordat de coconut bowls van 100% natuurlijke materialen zijn gemaakt heeft elke bowls zijn eigen kleur en vorm, waardoor elke bowl op z’n eigen manier uniek is. De bowls zijn vrij van schadelijke pesticiden waardoor ze voorkomen veilig zijn om je favoriete smoothie uit te eten.

Tropisch

Daarnaast kan je de coconut bowls ook gebruiken voor ontbijtjes, salades of pasta’s. De coconut bowls geven je een heerlijk tropisch gevoel en zijn daarnaast ook superleuk als decoratie.

Ben jij enthousiast? Kijk dan op Veganly.be voor de leuke coconut bowls. Hieronder vind je nog een lekker recept die je meteen kan uitproberen. Fijne feestdagen alvast!

Recept Açai smoothie bowls

Wat heb je nodig voor 2 smoothies?

2 bevroren rijpe bananen
200 gr bevroren açaipulp
150-200 ml amandelmelk

Voor de topping

Muesli
kokosrasp
frambozen
blauwe bessen
cacaonibs

Blender (eentje die bevroren fruit aankan)

Shake it!

Doe de bevroren banaan, de bevroren açaibessen  en 150 ml plantaardige melk in je blender.

Mix de ingrediënten tot een gladde massa ontstaat. Eventueel kun je melk toevoegen tot de gewenste dikte ontstaat.

Schenk je smoothie in een kommetje en strooi je favoriete toppings erover.