Gewoon een paar leuke interieurtips voor de zomer

Gewoon een paar leuke interieurtips voor de zomer

Een nieuw seizoen vraagt soms om een nieuw decor in huis. Sommige mensen vervangen elk seizoen een hoop decoraties om het interieur bij het seizoen te laten passen. Nu de zomer echt begint leek het ons leuk om wat leuke interieurtips te geven. Als je niet weet dat het kan zal je bijvoorbeeld nooit je vloer wit verven.

Likje verf

Een likje verf is altijd een goed idee om je interieur nieuw leven in te blazen. Of dat nu het verven van je vloer is of een meubel of een muur, dit kan een grote impact maken. Met een leuk zomers kleurtje op de muur kun je de zon letterlijk in huis halen. Verf eens een muurtje geel bijvoorbeeld. Als je het niet meer leuk vindt, rol je er zo een nieuw kleurtje overheen. Als je meer moeite hebt met kiezen kun je gebruik maken van een kleurenscanner app. Daarmee kun je precies zien hoe een kleur op de muur in jouw huis zou staan.

Haal bloemen in huis

Wat is er nu meer zomers dan bloemen? Veel bloemen bloeien alleen in de zomer. Een goed excuus om ze dan in huis te halen en ervan te genieten. Zonnebloemen en pioenrozen zijn hier goede voorbeelden van. Deze bloemen bloeien alleen in de zomer en geven daardoor dus een erg zomers gevoel. Als je liever geen verse bloemen in huis haalt kun je ook kiezen voor kunst of posters van bloemen, zo kun je er een stuk langer van genieten.

Een zomerse geur en zomerse muziek

Een paar subtielere opties om meer zomer in je huis te brengen is om een zomerse geur te verspreiden en zomerse muziek te draaien. Dit kun je doen met wat zomerse geurkaarsen in frisse en bloemige geuren of met geurstokjes in dezelfde soort geuren. Zomerse muziek vind je natuurlijk gewoon op de radio of via een playlist op Spotify.