Waarom gouden sieraden kopen?

Goud is waardevast

Goud is een van de weinige investeringen die in bijna elk scenario zijn waarde behoudt. In tijden van politieke onzekerheid, een pandemie, hoge inflatie en devaluatie van valuta’s stijgt de waarde van goud juist het meest. Vanwege de corona pandemie staat goud zelfs op zijn hoogste punt in 7 jaar. De waarde van goud neemt in deze situaties toe omdat de valuta waarin de goudprijs wordt uitgedrukt minder waard wordt. Valuta’s, aandelen, obligaties en je spaarrekening lopen allemaal het risico dat deze niks waard kunnen worden. Het fysieke bezit van goud zal echter nooit iets waard zijn en is niet afhankelijk van prestaties van bedrijven, landen of banken. Goud is een metaal dat niet door de mens gemaakt kan worden, dit betekend dat het uit de grond moet worden gehaald. Omdat goud niet door de mens kan worden gemaakt is het een product wat steeds schaarser wordt. Omdat het steeds schaarser wordt zal de prijs niet snel dalen.

Goud slijt niet

Goud is een goed materiaal voor sieraden omdat het bijna niet slijt. Goud valt bijna niet kapot te krijgen. Gouden sieraden kunnen wel een beetje dof worden, maar na een goede poetsbeurt glimt het goud weer alsof het nieuw is. Gouden sieraden kunnen dus wel tegen een stootje en zijn makkelijk weer schoon te krijgen.

Waar koop ik mijn gouden sieraden?

Er zijn veel plekken waar je gouden sieraden kan kopen, maar niet alle winkels en websites zijn even betrouwbaar. Als je opzoek bent naar een betrouwbare website voor sieraden goud, dan moet je bij https://www.isabelbernard.com/ zijn. Op deze website heb je een breed scala aan gouden sieraden. Je hebt er meer dan 300 gouden sieraden van 14 karaats goud. Ze hebben er sieraden in de kleuren goud, witgoud en rosé goud.