Verlangt u ook zo naar de zomer?

Het jaar is ondertussen weer al even bezig, na een lange januarimaand is het weeral aftellen naar de lente. De korte, donkere winterdagen mogen voor veel mensen snel voorbij zijn. Lekker lang buiten zitten in het zonnetje, de barbecue aansteken en genieten maar. Al is de overschakeling van winter naar zomer ook vaak de moment dat we niet weten wat we moeten aantrekken. Kleden we ons al lekker ’s zomers of doen we toch nog een trui met jas aan? Het moment dat de zomer er aankomt is voor vele mensen ook het moment om de kleerkast eens op te ruimen.

Een leuk hemdje of toch die warme trui?

Vaak zijn de lente het seizoen dat we niet weten welke kledij we moeten aantrekken. Overdag is het warm genoeg om enkel een hemd aan trekken maar ’s avonds is het al snel te koud om zonder jas rond te lopen. We komen er maar niet uit wat we best kunnen doen. Een goed idee kan zijn om een warme trui aan te doen en een dunne jas. Door met laagjes te werken hou je de koude buiten en heeft je lichaam het al snel warm.

Tijd om op te ruimen

Vele mensen zien de overschakeling van het koude winter weer naar de lekker warme temperaturen als de moment om hun kleerkast of dressing op te ruimen. Een gewoonte die bij de meeste mensen er al inzit van kleins af. De momenten dat we met mama of papa de dozen van zolder gingen halen met de zomerkleertjes. Alles moesten passen om te zien waar we reeds wel of nog niet waren uitgegroeid en zo hadden we weer een kast met nieuwe kledij. Maar niet enkel als kind deden we dit, ook nu nog doen we vaak een grote opkuis.

Shoppen

Een nieuw seizoen gaat vaak ook gepaard met het shoppen van nieuwe kledij. Na de feestdagen is het tijd om koopjes te doen. Toch gebeurt het dat wanneer je naar de winkel gaat om solden te doen je met meer nieuwe collectie als solden thuiskomt. Helemaal klaar voor het mooie weer en de nieuwe trends!