Fijne beterschap cadeautjes om iemand een hart onder de riem te steken

Wanneer een dierbare langdurig ziek is, dan wil je deze persoon natuurlijk heel graag een hart onder de riem steken. Het kan daarom leuk zijn om een mooi cadeautje op te sturen of langs te brengen. Zo laat je even weten dat je aan hem of haar denkt. Natuurlijk hoeft dit geen groots of duur cadeau te zijn. Gewoon een kleinigheidje om je liefde te tonen. Langdurig ziek zijn is soms erg eenzaam. Daarom is het juist voor deze persoon zo belangrijk dat er regelmatig contact met de buitenwereld is. In de vorm van bezoekjes of dus kleine beterschap cadeautjes. Maar waar moet je dan aan denken? In dit artikel vind je de nodige tips & inspiratie.

Fruitbox

Fruit is bewezen effectief voor het bestrijden van ziektes. De meeste fruitsoorten zitten vol met antioxidanten en bieden dus alles wat je nodig hebt om een ziekte sneller de baas te worden. Daarnaast is het ook nog eens gewoon erg lekker. Het perfecte cadeau om iemand te geven die al langdurig ziek is of steeds kampt met een lage weerstand. Bovendien kan iedereen een vitamineboost wel waarderen. Zeker met de winter in het verschiet. Een fruitbox doet het dus eigenlijk altijd wel goed. Laat deze samenstellen of vul zelf een mand met verschillende fruitsoorten. Voeg alleen nog een mooie handgeschreven kaart toe en je beschikt over een heerlijk, leuk en gezond cadeautje.

Snoepjes

Ook een pot met snoepjes mag natuurlijk niet ontbreken. Zeker niet wanneer mensen in het ziekenhuis liggen. Dan willen ze af en toe wel eens zin krijgen in iets lekkers. Fijn als ze dan snel een snoepje kunnen pakken. Ook handig om eventueel uit te delen aan visite. Houd er wel rekening mee dat niet iedereen snoepjes mag krijgen. Ook niet alle soorten snoep. Ligt iemand o.a. met hoge bloeddruk in het ziekenhuis? Dan is zoute drop niet echt het beste cadeau. Vraag daarom altijd eerst of iemand zoetigheid mag ontvangen.

Fijne verzorgingsproducten

Wanneer je dagen in bed ligt, kan je je heel lusteloos gaan voelen. Misschien heeft deze persoon zelfs helemaal geen zin meer om zichzelf aan te kleden en te verzorgen. Hoe langer dit gevoel aanhoudt, hoe langer het ook zal duren voordat hij weer een beetje de oude wordt. Daarom is het een goed idee om enkele fijne verzorgingsproducten te geven. Denk aan een lekkere bodylotion, shampoo, douchegel, een scrub en gezichts- en haarmaskertjes.

Heb je genoeg tijd om even op bezoek te gaan? Geef haar dan een echte spabehandeling. Inclusief massage en het aanbrengen van een maskertje. Ondertussen serveer je lekkere stukjes fruit en een bruisend drankje en je zult merken dat ze al snel wat lekkerder in haar vel gaat zitten. Dit lost het ziek zijn misschien niet op, maar verandert de mindset wel. En die blijkt in veel gevallen op weg naar het herstel bijna net zo belangrijk als het lichaam te zijn.