Hoe helpt tandheelkunde om een mooie glimlach te behouden?

Vrouwen zijn zich vaak meer bewust van hun uiterlijk dan mannen. Een grote glimlach is een essentieel onderdeel van het krijgen van de juiste aandacht. Regelmatige tandheelkundige controles bij een Tandarts Rotterdam zijn belangrijk voor vrouwen omdat ze een mooie glimlach kunnen behouden en tandbederf of tandvleesaandoeningen kunnen voorkomen. Tandartsen kunnen je ook helpen de gezondheid van je tanden en tandvlees te verbeteren. Met de juiste tandheelkundige behandeling kun je je tanden jarenlang gezond houden door tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen.

Procedures voor het bleken van tanden

Professioneel tanden bleken is een betaalbare manier om je glimlach te verbeteren dankzij een goede Tandartspraktijk Den Haag. Het is ook pijnloos en je hoeft geen maanden te wachten voordat de resultaten zichtbaar zijn. De procedures voor het bleken van tanden zijn zowel snel als eenvoudig en vereisen geen speciale voorbereidingen van jouw kant, dus je kunt meteen aan de slag.

Voorkom verkleuring van de tanden door fluorose

Fluorose is een aandoening waarbij de tanden verkleuren. Deze verkleuring treedt op wanneer de fluoridespiegels een hoog niveau bereiken in het lichaam van een persoon. Dit komt meestal door te veel blootstelling aan fluoridetandpasta, water en andere bronnen van fluoriden. Het meest voorkomende teken van fluorose is vergeling of bruin worden van het oppervlak van je tanden. Dit type verkleuring kan zich in de loop van de tijd uitbreiden naar andere delen van je tanden, hoewel het misschien niet altijd goed zichtbaar is. Het wordt alleen merkbaar als je lacht of glimlacht.

Invisalign

Invisalign aligners zijn doorzichtige, op maat gemaakte plastic mondstukken die passen bij de boven- en ondertanden. Hierdoor kunnen mannen en vrouwen een rechte, mooie glimlach krijgen zonder het ongemak van traditionele beugels. Elk persoon krijgt meerdere sets aligners, elk ontworpen voor een bepaald stadium van de behandeling.

Tandheelkundige fineren

Fineren zijn dunne, tandachtige schelpen die op maat zijn gemaakt om over het vooroppervlak van de tanden te passen. Elk fineer is gemaakt om te passen bij de kleur en vorm van de natuurlijke tanden, wat resulteert in een esthetisch aangename glimlach.