De leukste cadeaus als je kind voetbalfan is

Wanneer je kind een voetbalfan is, is het niet lastig om een leuk cadeau te vinden. Des te moeilijker is het om uiteindelijk ook een leuk cadeau uit te kiezen. In bijna iedere (speelgoed)winkel is een ruim assortiment met merchandise van Nederlandse en buitenlandse voetbalclubs te vinden. In dit blogartikel lees je over leuke voetbalcadeaus, die ook nog een beetje out-of-the-box zijn.

Kaarten voor een wedstrijd van favoriete voetbalteam

Natuurlijk is alle merchandise leuk, maar het geven van een onvergetelijke ervaring is natuurlijk het allermooiste wat er is. Tickets voor het favoriete voetbalteam van je kind is daarom een super leuk cadeau (ook voor jezelf ? ). Je hebt hier een breed scala van aanbod op het gebied van prijsklasse: je kan enerzijds naar een oefenwedstrijd, anderzijds zou je ook een Champions League wedstrijd kunnen kiezen. Zo is dit een erg toegankelijk cadeau voor iedereen en zorgt dit gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring voor je kind.

Deelname aan een professioneel voetbalkamp

Een voetbalkamp is voor kinderen vaak een bijzondere ervaring. Een aantal dagen lang met leeftijdsgenootjes voetballen: wat wil een kleine voetbalfan nog meer? Als je kind dit ook nog eens mag doen bij zijn of haar favoriete voetbalclub, dan kan de lol natuurlijk niet op. Bij Feyenoord vind je bijvoorbeeld leuke voetbalkampen in iedere regio van Nederland. Je kind krijgt dan niet alleen één, twee of drie dagen vol voetbal, maar krijgt ook leuke extra’s. Zo ontvangen alle kinderen een officieel Feyenoord Soccer Schools tenue en krijgen ze training van een oud-Feyenoorder.

Een volledig tenue

Uiteraard vinden kinderen het ook leuk om te kunnen spelen in het tenue van hun favoriete voetbalclub. Ondanks dat het wellicht een voor de hand liggend cadeau is, is het niet minder leuk voor de jonge voetbalfan. Je kan tenues vaak bestellen in de webshops van de clubs zelf, maar ook in de plaatselijke sportwinkels hangen vaak tenues van de populairste teams.