5x leuke dingen om te doen tijdens een vriendinnendag

5x leuke dingen om te doen tijdens een vriendinnendag

Staat er een vriendinnendag op de planning? Dan begint het altijd met het prikken van een datum. Wat vaak al erg lastig is met een (grote) groep vriendinnen. Is er eindelijk een datum geprikt? Dan is het leuk om met z’n allen iets te gaan ondernemen. Wij hebben hieronder vijf leuke dingen om te doen met je vriendinnen op een rijtje gezet!

1. Dagje wellness

Een dagje naar de wellness of de sauna is een van de meest populaire uitjes met vriendinnen. Lekker samen badderen, gezellig kletsen, ontspannen en lekker eten en drinken in de spa. Dat klinkt goed toch? Oja, mocht je er niet van houden om zonder badkleding rond te lopen. Ga dan met je vriendinnen op een badkledingdag!

2. Gezellige high tea

Een high tea is erg leuk om te doen samen met je vriendinnen. Je kan zelf een high tea organiseren en samen met je vriendinnen de hapjes klaarmaken. Maar je kan er ook voor kiezen om een leuke high tea locatie te vinden en te reserveren. Wel zo makkelijk en misschien nog wel leuker!

3. Shoppen in een stad

Er is niets zo gezellig als met een groep meiden gaan shoppen in een stad. Shoppen is natuurlijk altijd leuk, maar eigenlijk is het nog leuker als je naar een voor jullie onbekende stad gaat. Zo combineer je het shoppen met het ontdekken van een nieuwe stad.

4. Volg een workshop

De keuze uit workshops die je kunt doen met vriendinnen is reuze. Houden jullie van taarten bakken? Dansen? Of iets creatiefs? Ga op zoek naar workshops die je kunt doen met je vriendinnen. Er is altijd wel een workshop te vinden dat een unieke ervaring oplevert.

5. Bezoek een concert of festival

Een avondje stappen met je vriendinnen doe je waarschijnlijk al regelmatig, maar bezoek je ook wel eens een concert of festival? Dit zijn echt aanraders voor als je iets wilt gaan doen op jullie vriendinnendag!