Een make up workshop met vriendinnen

Een make up workshop is leuk om samen te doen met vriendinnen. Dit is erg geschikt voor een dagje uit met vriendinnen of voor een vrijgezellenfeest of een team uitje.

Je leert tijdens een make up workshop om de perfecte basis bij jezelf aan te brengen. Zo leer je dus welke foundation het beste bij je huid past en hoe je deze het beste aan kunt brengen. Onder de basis valt onder andere ook het aanbrengen van een concealer. Vervolgens leer je hoe je jouw ogen het mooiste laat uitkomen en laat stralen met een naturel make-up. Daarnaast komt ook het smokey-eye gedeelte aan bod. Leuk om jezelf aan te leren, zodat je dit toe kunt passen tijdens een speciale gelegenheid of een feestje. Daarnaast krijg je ook make up advies betreft de kleuren die je het mooiste staan.

Een make up workshop van een bekende make-up artist

Wil jij ook een make up workshop met vriendinnen volgen bij een bekende make-up artist? Boek dan je make up workshop bij Esther van Maanen. Esther is een beroemde Nederlandse hair & make-up artist die onder andere meegewerkt heeft aan de bekende Victoria’s Secret Fashion Show. Daarnaast heeft ze ook gewerkt voor onder andere de bekende merken: L’Oreal, Louis Vuitton, Hermès, Tommy Hilfiger en meer.

Een make up workshop voor beginners

De make up workshop bij Esther is voor beginners en make-up lovers. Je hoeft dus absoluut nog geen ervaring te hebben. Een workshop duurt gemiddeld 3 uur. Hierbij krijg je genoeg tijd om make-up bij jezelf aan te brengen en natuurlijk begeleid Esther je hierbij. Je werkt in kleine groepen van maximaal 6 personen, waardoor iedereen voldoende aandacht krijgt. Mocht je een privé workshop willen volgen, dan is dit ook mogelijk. Je kunt een privé workshop boeken vanaf 4 t/m 6 deelnemers.

Wil je dus een professionele make up workshop volgen van een bekende make up artist? Boek dan een make up workshop bij Esther van Maanen!