Zo ga jij helemaal ontspannen de winter door

Ervaar jij de laatste tijd veel stress? Misschien stapelen werkzaamheden zich op waardoor je het overzicht aan het verliezen bent. Ook het thuiswerken kan erg lastig zijn voor sommige mensen. Je bent veel thuis waardoor de lijn tussen thuis zijn en thuis werken heel dun is. Hierdoor kan het zijn dat je erg gespannen bent. De koudere temperaturen en regenachtige dagen zijn ook niet bevorderlijk voor je humeur. Wij hebben een aantal tips om te ontspannen tijdens deze periode.

Beweging

De eerste tip is om meer te gaan bewegen. Door te gaan bewegen wordt stress in je lichaam verminderd. Bij sporten wordt er een stofje in je lichaam aangemaakt die pijn verminderd. Je ervaart dus letterlijk minder stress. Het is helemaal begrijpelijk als je in een drukke periode weinig tijd hem om te gaan sporten. Begin met een kleine wandeling je in pauze of ‘s avonds na je werk. Pak af en toe de fiets in plaats van de auto. Neem de trap in plaats van de lift als je ergens naar toe gaat. Het zijn die kleine dingen die zorgen dat je meer gaat bewegen waardoor je net iets fitter wordt. Hierdoor heb je meer energie, waardoor je minder snel vermoeid bent en dus minder snel gestrest.

Bewust ontspannen

De tweede tip is om elke dag bewust een moment van ontspanning te nemen. Dit kan je doen door een boek te lezen of door naar muziek te luisteren. Het helpt ook om na een lange dag een lekkere warm douche te nemen. Gebruik een fijne douchegel en smeer je daarna jezelf helemaal in met een lekkere bodylotion. Veganly heeft heerlijke 100% vegan verzorgingsproducten die volledig dierenproefvrij zijn. De vegan verzorgingsproducten zijn ontwikkeld met 100% natuurlijk oliën en ingrediënten. Deze producten zorgen ervoor dat jij helemaal ontspannen bent na een warme douche en zijn daarnaast ook nog eens verzorgend voor een droge huid tijdens de winter!

Stay focused

De laatste tip is om gemotiveerd te blijven. Bedenk af en toe waarom je je werk leuk vindt en voor wie je het doet. Hoe gaaf als je een lastig project goed kan afgronden. Stel een bepaald doel en werk ernaartoe. Soms zal je even een kleine tegenslag ervaren, maar juist daarna bereik je de beste resultaten.