Een handtas voor elke vrouw

Iets waarmee vrouwen vaak niet zonder kunnen is een tas. Meestal wordt er al een tas meegenomen voor de kleinste dingen: een telefoon, deodorant, sieraden, pasjes, noem het maar op. Ook in 2021 zijn de tassen in combinatie met vrouwen niet onmerkbaar geweest. Logisch, want als je een vrouw bent dan herken je het gevoel van een nieuwe tas: je voelt je enorm gelukkig als je eindelijk de perfecte tas hebt gevonden. Niet gek, maar hoe vind je de perfecte tas? Laten we eens naar de trends kijken op het gebied van tassen in 2021.

 

Alle kleuren van de regenboog

Vooral in deze corona tijden is een beetje kleur onmisbaar. Dat zien we ook als het om tassen gaat. Steeds meer dames dragen een handtas met veel kleur. Zwart blijft daarentegen ook een populaire kleur, maar de kleuren tassen hebben zeker een plekje op het podium gekregen. In veel kledingkasten hangen handtassen in de verscheidene kleuren; van geel tot roze en van groen tot paars. Het maakt allemaal niks meer uit, zolang er maar wat kleur in zit. We hebben immers wel wat behoefte aan kleur na deze donkere dagen.

Grote tassen

Je hebt vast wel de trends omtrent kleding gezien: vooral oversized shirt, truien etc. Met tassen is dit niks anders. We zijn gestopt met te veel spullen in veel te kleine tasjes stoppen. Nee, we nemen gewoon een grotere tas. Let er wel op dat je niet te veel zin krijgt om de grote tas helemaal vol te stoppen met allerlei producten, want het weegt natuurlijk wel wat. Het dragen van een tas is geen rugpijn waard. Ook niet als het om de mode gaat. Een kleinere tas kan echter wel handiger zijn als je nooit zoveel spullen mee hoeft te nemen, zoals alleen maar je telefoon.