Waarom zou je RainPharma producten kopen?

4 redenen waarom het een goed idee is om over te schakelen van je traditionele verzorgingsproducten op de natuurlijke producten van RainPharma!

  • Natuurlijk

De producten van RainPharma bestaan steeds uit stuk voor stuk uit natuurlijke ingrediënten. Het zijn telkens natuurlijke krachtpatsers die zorgvuldig geselecteerd worden op basis van hun eigenschappen en vakkundig samengesteld om de natuurlijke balans van jouw huid te respecteren en te beschermen.

  • Lokaal geproduceerd

RainPharma is een volledig Belgisch bedrijf. Zowel de ontwikkeling van de producten als de productie ervan gebeurt in België. Ook voor hun grondstoffen werken ze zo lokaal mogelijk met hulp uit de buurlanden zoals Nederland en Duitsland. Zo weet je dat jouw verzorgingsproduct niet half de wereld heeft doorkruist om in je badkamer terecht te komen. 

  • No nasties

De RainPharma verpakkingen stellen het zeer duidelijk: ze bevatten geen verborgen nasties. Geen chemische rommel, geen onnodige toevoegingen, bewaarmiddelen of kleurstoffen. Water is evenmin een hoofdbestanddeel van de RainPharma producten dat in de cosmetica industrie vaak wordt gebruikt als opvulmiddel!

De producten van RainPharma zijn zeer geconcentreerd en kostbaar. Ze doen wat ze moeten doen op een veilige, natuurlijke manier zonder verborgen nasties.

  • Zacht voor je huid en zeer doeltreffend

Het is niet omdat ze natuurlijk en zacht voor je huid zijn, dat de producten van RainPharma niet doen wat ze moeten doen. Integendeel!

Door hun samenstelling met natuurlijke krachtpatsers geven ze je huid wat ze nodig heeft zonder haar oh zo belangrijke eigen balans te verstoren.

Het is bovendien niet omdat de ingrediënten natuurlijk zijn, dat je er geen allergische reactie op kan hebben. Sommige mensen zijn allergisch voor noten, ook al zijn noten gezond. Hetzelfde geldt voor natuurlijke verzorgingsproducten. Bij twijfel, breng een kleine hoeveelheid aan op een klein stukje huid en wacht even af.