Met deze producten heb je elke dag een spa beleving in huis

Met deze producten heb je elke dag een spa beleving in huis

De spa is heerlijk, maar heeft eerlijk gezegd ook wat nadelen. Het grootste nadeel is de reistijd. Dit gaat allemaal van het ontspannen af en na een heerlijk dagje spa heb je geen zin om weer in de auto te stappen. Persoonlijk probeer ik in een spa ook niet te veel na te denken over hoeveel mensen voor mij in het dompelbadje hebben gezeten. Nee doe mij maar een lekkere thuis spa. Met deze producten kun je elke dag genieten van een spa beleving zonder reistijd of de andere nadelen van een echte spa.

Luxe handdoeken

Een simpel item als een handdoek kan al zoveel verschil maken in de badkamer. Misschien heb je je huidige handdoeken al heel wat jaren en zijn ze hun glans en vooral zachtheid wel een beetje kwijt. Met een heerlijke nieuwe sauna handdoek haal je de spa in huis. Niets is vervelende dan je afdrogen met een ruwe oude handdoek als je jezelf net een spa behandeling hebt gegeven in bad. Een set luxe handdoeken vind je bij Handdoek.nl.

Kleimasker voor het lichaam

Ik kan natuurlijk ook in dit lijstje zetten om wat luxere producten te gebruiken. In plaats van je standaard douchegel een luxe doucheschuim. Bijvoorbeeld de hammam lijn van Rituals, maar nog leuker is om écht speciale producten te gebruiken. Een douchegel gebruiken we elke dag. Verwen jezelf in je thuisspa met een speciaal product zoals een kleimasker voor je hele lichaam. Geef jezelf een behandeling zoals je dat alleen in een spa zou laten doen. Ik smeer mezelf echt niet elke week van top tot teen in met klei, maar als je het dan wel een keer doet krijg je een echt spa gevoel.

Lekker bubbelen

De laatste tip voor een thuis spa gevoel is een bubbelmat voor in bad. Als je een bad hebt ben je vast al bekend met badschuim en bruisballen. Allemaal heerlijk, maar als je een stapje verder wil gaan, kun je een bubbelmat aanbrengen in je normale bad, waarmee je je bad omtovert tot een echt bubbelbad! Wat een uitvinding.