Voel je lekker in je curvy lijf met deze kleding

Jij bent prachtig. Kleding die jouw vormen accentueren, zijn op jouw lijf geschreven. Kleren maken de man, dat spreekwoord ken je vast. Hetzelfde geldt voor dames. Als je kleding draagt waar je je zeker in voelt, dan straal je dit ook uit. Heb jij al kleding waar je van gaat stralen aan?

Kleding die jouw ogen laten stralen

 

Heb je wel eens gehoord van de seizoentypes? Zo passen bij een zomertype andere kleuren als bij een lentetype. Je kunt hierachter komen door een kleur – en stylingsadvies te boeken bijvoorbeeld. Maar ook via internet en simpelweg zelf proberen merk je vaak welke kleur jou mooi staat. 

Hoe je merkt dat kleding jou mooi staat? Je ogen gaan stralen. En je voelt je heerlijk in je kleding, vol zelfvertrouwen ga je de straat op. Van pasteltinten tot oudroze of juist felle kleuren. Als je dan ook een paar basis kledingstukken in je kast hebt hangen, ben je altijd klaar om op stap te gaan.

Koop die basis items

 

Je kent ze vast. Die basis items die er voor zorgen dat je met wat shirts en broeken eindeloos kunt variëren. Van die heerlijke skinny broek tot het zwarte leren jasje. Dat jasje draag je met net zoveel flair op een jurk als op die jumpsuit. En ook op een shirt staat dat leren jasje super stoer.

Daarnaast mag er in iedere dameskast een paar mooie jurken hangen. Van lange maxi-dress tot een net zwart jurkje. Met sleehak, pump of sandaal kun je moeiteloos diverse outfits samenstellen. Veel vrouwen kopen graag dameskleding waarin zweetluchtjes geen kans krijgen. Zo is katoen of linnen een heel fijn materiaal hiervoor. Ook bamboe werkt uitstekend om die zweet bacteriën geen kans te geven!

Shop alles tegelijk

 

Het kan leuk zijn, dat ene shirt in die winkel en die jurk in een andere stad. Stiekem is het ook best vermoeiend. Zeker als je meerdere winkels af moet voor je de juiste maat te pakken hebt. Een uitkomst hiervoor is dameskleding bij HAPPYsize. Deze webshop heeft alles voor vrouwen met een curvy vormen.

Die toffe jas of die heerlijke broek kun je hier eenvoudig kopen. Tegelijk krijg je inspiratie tips hoe je jouw kledingkast nog meer kunt afstemmen op wat je al hebt. Ieders lijf heeft zijn kwaliteiten en mooie kanten. Waar ben jij trots op? Zijn het je ogen? Gebruik dan naast mooie kleuren die je ogen benadrukken, ook make-up die dit extra benadrukt.

Vergeet ook zeker de accessoires niet. Van die oorbellen die iedereen meteen opmerkt tot een gave ketting. Of een ring met een grote steen. Denk vooral: waar voel ik me lekker in? 

Dan draag je dit ook met trots en plezier!