Verras je partner met romantische nachtmode

Als vrouwen staan wij erom bekend bezig te zijn met ons uiterlijk. De een natuurlijk meer dan de ander. Vooral wanneer we overdag gelegenheden hebben zoals het naar werk gaan of simpelweg een verjaardag, denken wij na over onze outfit. Want wat is nu leuker dan je zelfverzekerd en fijn voelen in je kledingkeuze? En wat als we hiermee ook nog onze partner mee verrassen! Hieronder wat ideeën om jou op weg te helpen.

Inventariseer in welke nachtmode de voorkeur ligt

Wanneer je je partner op een originele manier wilt verrassen, kan dit op veel verschillende manieren. En juist door alle mogelijkheden, is het zo lastig om hét idee te verzinnen. Probeer daardoor op subtiele wijze informatie los te peuteren. Ga samen winkelen en vraag bijvoorbeeld wat je partner nu echt mooie kleding vindt. Of andersom, vraag welke kleding echt not done is.

Wat voor nachtkleding is dan romantisch?

Wanneer je zelf niet zo van het shoppen bent, maar wel houdt van een romantische avond met passende kleding, zijn slipdresses een goede keus. Ze kunnen zo sexy als je zelf maar wilt. Draag je overdag veel zakelijke kleding? Dan past een chique groen satijne nachtjurk wellicht bij jou. De groene kleur is nog enigszins neutraal, maar wel laat wel zien dat je hebt nagedacht over je keuze.

Houd je ervan om op te vallen, zodat je partner niet om je heen kan? Dan is een chique rode slipdress wat voor jou. Kies een variant met spaghetti bandjes. Je laat hiermee meer je huid zien en komt gelijk zelfverzekerd over. En wat je partner denkt als hij de rode kleur ziet, mag je zelf invullen.

Romantische nachtmode, ook voor jezelf!

Jezelf een nieuwe nachtjurk gunnen, kan natuurlijk door te zeggen dat het een verrassing voor de ander is.  Maar ook zonder deze smoes geeft romantische nachtmode een goed gevoel. Een slipdress geeft toch net een andere uitstraling dat het oversized t-shirt, van 5 jaar terug. Zo zie je er zelfs ‘s avonds verzorgd uit, voor als je toch nog een onverwachts bezoekje krijgt ?.

Bron: pyjama-webshop.nl