Sieradentrends die je niet mag missen

Er komen heel wat nieuwe trends voorbij, maar er zijn een paar trends die je echt niet mag missen! Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet!

Initialen sieraden

Initialen sieraden zijn niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, met het initiaal van je partner of je beste vriendin. Ze zijn ook ontzettend leuk om aan iemand te geven. Het ideale cadeau! Koop een initaal van je eigen naam of neem de intialen van je voor en achternaam. Initialen sieraden zijn al een tijd populair maar we zien steeds weer nieuwe varianten voorbij komen. Voorheen waren deze initial sieraden nog fijn en subtiel, maar tegenwoordig zijn ze een paar formaatjes groter en mogen ze opvallen!

Ibiza sieraden

Veel gekleurde kralen en pomponnetjes, perfect om helemaal in de zomer vibes te komen! Do we need to say more?

Grote oorringen

Ze waren een tijdje weg, maar ze zijn helemaal terug. Grote oorringen. Je hebt ze in veel verschillende varianten, met en zonder patroon of in zilver en goud. Als je meerdere gaatjes hebt kun je verschillende oorringen met elkaar combineren.

Sieraden met bedels

Wat je nu veel terug ziet, zijn armbandjes of kettingen met een wereldbol. Save the planet! Ook super leuk om cadeau te geven. Verder zie je ook veel fruit terugkomen. Erg leuk voor de zomer zijn ananas kettinkjes!

Schakel sieraden

De schakel ketting kennen we allemaal wel, maar heb je de leuke schakel ringetjes al gezien? Combineer een schakel ring met ketting en enkelbandje en je bent van top tot teen gematcht!

Ben je op zoek naar een groothandel sieraden? Koop verschillende kralen en bedels in om je eigen creaties te maken!