5 x prachtige ballondecoratie op een rij

Ballonnen zorgen direct voor sfeer op ieder soort feest. Het is dus maar goed dat ze er zijn in allerlei soorten en maten! Voor welke ballon jij kiest hangt natuurlijk helemaal af van wat je te vieren hebt. Wij weten zeker dat er in dit lijstje van # soorten prachtige ballondecoratie een ballon zit voor jou. Lees snel verder!

1. Luxe metallic ballonnen voor iedere gelegenheid

Misschien heb je al weleens metallic ballonnen gezien. Ze zijn verkrijgbaar in goud en zilver, maar ook in vrolijke kleuren zoals metallic rood, -blauw, -groen en -paars, en geven je feest direct een luxe uitstraling. Vooral de gouden ballonnen worden vaak gebruikt, bijvoorbeeld bij een nieuwjaarsreceptie of voor een jubileum. Bij ons staan ze met stip op één!

2. Roze of Blauwe confettiballonnen voor jullie gender reveal party

Als jij en je partner in zijn voor een gender reveal party hebben we een gouden tip: babyshower versiering kan ook heel goed worden gebruikt voor jullie onthulling! Ken je confettiballonnen die werken als een soort confettikanon als je ze laat klappen? Deze zijn er ook met roze of blauwe versiering! Hoe leuk is het om op die manier het geslacht van je baby te onthullen aan vrienden en familie?

3. Schattige hartjes ballonnen zijn altijd goed

Wat je ook te vieren hebt: een ballon in de vorm van een hartje doet het altijd goed. Naast rood en roze, zijn deze hartjesballonnen vaak ook verkrijgbaar in wit. Hierdoor verliest de ballon niet zijn lieve karakter, maar is hij ook heel geschikt voor een partij met een minder lief karakter. Tip: deze witte ballonnen worden soms ook gebruikt op een begrafenis. Net zoals de zwarte ballonnen hieronder.

4. Zwarte ballonnen: niet alleen voor Halloween

De zwarte ballon is niet alleen geschikt voor een feest als Halloween. Deze ballonnen hebben een chique uitstraling en kunnen heel mooi worden gebruikt voor een minder feestelijke gelegenheid zoals een begrafenis. Met deze ballonnen krijgt de, vaak kale, aula direct een mooie sfeer.

5. Speeltje voor kids of huisdieren: de punchballon

Zegt het woord ‘punchballon’ jou iets? Dit zijn ballonnen van een stevig materiaal met daaraan een elastieken touwtje bevestigd. Door het touwtje in je handen te houden en een trekbeweging te maken bonst de ballon heen en weer. Deze ballonnen doen het altijd goed op kinderfeestjes, maar pas op: met een paar stoere mannetjes erbij ontaard je feest al snel in een huilpartij. Wij hebben daarom een betere oplossing: gebruik de ballonnen als speeltje voor je puppy of kitten. In dit geval is huilen van het lachen gegarandeerd!

Las jij dit artikel omdat je een geslaagd verjaardagsfeest wilt organiseren? Lees deze 3 leuke ideeën!