Seniorenbed kopen bij Eurobedden

Voor oudere mensen kan het lastig zijn om in- en uit te komen. Vaak is het bed net te hoog of juist te laag. Het belangrijkste van een seniorenbed is dat de hoogte van het best versteld kan worden zodat het bed op een comfortabele hoogte kan worden gezet.

Van alle gemakken voorzien

Seniorenbedden zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo is er genoeg keuze uit verschillende soorten hout en verschillende soorten frames. Ook er genoeg aanbod aan bijpassende accessoires zoals nachtkastjes. De bedden kunnen door middel van steunen in het frame in hoogte worden versteld. Op deze manier is in- en uit bed stappen gemakkelijker. Daarnaast kan je op deze manier ook het bed makkelijker opmaken of verschonen.

Elektrisch verstelbaar

Als je voor extra gemak wilt gaan kan je kiezen voor een bodem die elektrisch verstelbaar is. Een seniorenbed die elektrisch verstelbaar is beschikt over een verstelbare lattenbodem. Hierdoor kan je eenvoudig en comfortabel op een fijne hoogt gaan liggen. Als je bijvoorbeeld last hebt van je rug kan je het bovenste deel van het bed in hoogte verstellen, waardoor je een perfecte slaappositie vind. Hierdoor zorg je ervoor dat je een goede nachtrust hebt wat ervoor zorgt dat je de volgende dag extra energiek bent. De elektrisch verstelbare bedden zijn ook in verschillende soorten en maten verkrijgbaar bij Eurobedden.nl

Seniorenbed kopen

De seniorenbedden van Eurobedden voldoen aan de Nederlandse Verplegingsnormen. In de webshop en in de showroom vind je een ruim assortiment aan seniorenbedden. Van elektrisch verstelbaar tot een 2 persoons seniorenbed. Je kan altijd het bed komen uitproberen in de showroom. Daarnaast zijn de bedden gemakkelijk online te bestellen en bij een bestelling boven de 350 euro worden het bed gratis bij je geleverd. Daarnaast biedt Eurobedden ook service aan om het bed te monteren. Kijk nu in de webshop Eurobedden.nl of kom langs is de showroom.