Redenen waarom white label linkbuilding handig is

Elk bedrijf worstelt met een hogere rank behalen binnen de duizende zoekresultaten van verschillende zoekmachines zoals Google, Bing of Yahoo. Waarom is het zo belangrijk dat jouw bedrijf als eerste resultaat binnen deze lijst moet te komen staan?

Simpel: hoe hoger je in de lijst sta, hoe eerder mensen zullen klikken op de link. Dit zorgt voor meer verkeer (meer bezoekers) naar jouw website en meer potentiële klanten dus. Helaas wordt het steeds lastiger om een hogere positie te behalen binnen zoekresultaten door de constant veranderende algoritmes en zoekmachine richtlijnen die altijd veranderen. Voor deze reden groeit de vraag naar whitelabel linkbuilding marketing. Wat is dit en waarom is dit handig? Lees er meer over in dit blog.

1: het is kosten efficient

Veel bedrijven weten dat het opzetten van een SEO strategie veel succes kan brengen. Toch hebben de meeste organisaties helemaal geen zin om een goede digitale marketing strategie op te zetten, waardoor ze het vaak maar laten voor wat het is. Vaak vinden ze het dat het teveel tijd en veel geld kost om het zelf te doen. Zulke bedrijven kunnen er dan voor kiezen om een white label service, zoals Brandmatchers.nl, in te schakelen. Zij zijn immers gespecialiseerd in SEO, waardoor ze dit sneller en goedkoper voor hen kunnen doen.

2: behoud van focus

Bij het uitbesteden van linkbuilding door middel van een white label service, kunnen bedrijven zich focussen op andere gebieden binnen hun bedrijf. Niet alleen de afdeling van marketing zal dus profiteren van deze uitbesteding, maar ook de verkoopafdeling. Bovendien hoef je als bedrijf helemaal geen zorgen meer te maken over jouw digitale marketing en kunnen jouw andere afdelingen hun uiterste best doen in hun eigen gebied van expertise. Zo makkelijk kan het zijn, dus waarom zou je niet jouw linkbuilding willen uitbesteden?