Altijd de juiste baan binnen bereik bij een full service uitzendbureau

BaanBereik is dé partner voor het leveren van professionals op elk niveau. Daarbij staan de kernwaarden persoonlijk, plezier en resultaatgericht centraal. De dienstverlening bestaat uit uitzenden, werving & selectie, detacheren en opleiden. Opdrachtgevers vinden bij BaanBereik flexibiliteit zonder risico’s en werkzoekenden zijn er aan het juiste adres voor vacatures op elk niveau. Het maakt niet uit of zij aan het begin van hun loopbaan staan of al een carrière hebben opgebouwd. Omdat BaanBereik vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard én een groot netwerk heeft, vinden werkzoekenden er in de hele provincie Noord-Holland vacatures in allerlei dynamische branches. 

 

De uitzendorganisatie focust zich op banen binnen de Office, Bouw en Techniek en tegenwoordig zijn ook mensen die op zoek zijn naar hun droombaan binnen de Horeca, het Gemeentelijk Domein en de Zorg er aan het juiste adres. 

 

Kantoorbanen voor starters en ervaren professionals

Ambieer jij een kantoorbaan die je op het lijf is geschreven? Omdat Office een van de specialismen van BaanBereik is, vind je er een zeer gevarieerd aanbod aan dynamische kantoorbanen. Of je nu op zoek bent naar een kantoorbaan bij een grote of een kleine organisatie. Er is een kantoorbaan voor zowel starters als ervaren professionals binnen de officewereld. Dat je op verschillende niveaus in uiteenlopende branches aan de slag kunt, is van de factoren die het werk interessant maakt. Bij BaanBereik vind je altijd de perfecte kantoorbaan als je in het bedrijfsleven wilt werken. Maar ook als je in een office-functie aan de slag wilt binnen de marketing & communicatie, zorg, HR, administratie of klantenservice is er altijd een mooie baan binnen bereik. 

 

Technische functies in de breedste zin van het woord 

Wil jij werken in de techniek? Dat is een solide keuze, want er zijn tal van redenen waarom je hiermee een goede stap voor je loopbaan zet. Ten eerste haal je veel voldoening uit een technisch beroep. Omdat je echt iets maakt, is het resultaat van werken in de techniek meestal direct zichtbaar. Door de werkzaamheden die jij verricht, worden dingen gebouwd, verbeterd of hersteld. Of je nu machines en installaties onderhoudt, een bedrijfswagen repareert of meewerkt aan een groot bouwproject. Daarnaast vraagt werken in de techniek om het toepassen van steeds weer nieuwe technologieën, het oplossen van problemen en creativiteit. Ook is het aan te raden om te solliciteren naar technische vacatures omdat er veel vraag is naar gekwalificeerde vakmensen. Daarom kun je vaak rekenen op een goede financiële beloning. 

 

We hebben nog meer goed nieuws voor je als jij binnenkort aan de slag wilt in de technische sector. Je vindt volop mooie technische vacatures bij het full service uitzendbureau in Hoorn en Heerhugowaard. Zo vind je bij BaanBereik onder andere vacatures voor elektromonteur, technisch projectmedewerker, technisch tekenaar, montagemedewerker en allround technisch medewerker.