Ontdek wat een gembershot met je lichaam doet

Ben jij op zoek naar een manier om gezond te leven? Een van de manieren waarop je jouw nieuwe levensstijl de perfecte start kunt geven is door te starten met een detoxkuur. Dit is een sapkuur waarbij je gedurende 3 of 5 dagen alleen sappen tot je neemt waarmee je jouw lichaam de tijd geeft om zich te ontgiften. Een onmisbaar onderdeel van de kuur is het gembershot. Wat doet dit voor je lichaam?

Maak kennis met het ingrediënt gember

Een gembershot is een klein flesje met een waardevolle inhoud. Je neemt dit flesje in een keer tot je, vandaar de naam gembershot. Met dit flesje geef je jouw lichaam een powerboost. Gembersap is onmisbaar bij het proces van ontgifting. Het sap bevat pectine, dit is een stof die voorkomt dat gifstoffen aan de darmwand blijven kleven, waardoor de stoelgang gestimuleerd wordt. Gember zorgt er daarnaast voor dat het lichaam vitamines nog beter kan opnemen. Verder werkt gember weerstandverhogend en draagt het bij aan de reiniging van je lichaam. 

Kies voor een detoxkuur met gembershot

Het is zeker aan te raden een detoxkuur 5 dagen te volgen met gembershot. Er zitten nog meer sappen in de kuur die je gedurende de dag tot je neemt. Met het volgen van de kuur ga je niet alleen je lichaam helpen te ontgiften, maar heb je ook de perfecte start van een gezonde levensstijl. De voordelen van een detoxkuur? Je ervaart onder andere:

  • Meer energie: jouw lichaam is tijdens en na de detox veel beter in staat om zich te concentreren op andere functies in je lichaam waardoor je meer energie hebt.
  • Betere nachtrust: omdat je met de sapkuur vrije radicalen en toxine in het lichaam tegengaat, slaap je veel beter. Een betere nachtrust zorgt er daarnaast weer voor dat je overdag meer energie hebt. 
  • Betere huid: ook je huid verbetert na de kuur. Het oogt stralender en frisser. Daarnaast is het ook mogelijk om acne te verminderen met een kuur.