Kwaliteit pruiken

De oorzaak van haaruitval kan met van alles te maken hebben. Zo kan het genetische bepaald zijn, maar kan het ook een van de nare gevolgen zijn van een medische behandeling zoals een chemokuur. Wat de oorzaak ook is, kaal zijn of worden is voor niemand een pretje. Het kan een tijdje duren voordat je eigen haar weer sterk genoeg is en terug groeit. Tijdens deze periode is het misschien wel fijn een pruik of haarwerk te dragen waardoor de kale plekken bedekt zullen worden. Heb jij last van permanent haarverlies? Ook dan is een pruik misschien wel de oplossing voor jou!

Natuurlijke uitstraling van het haar

Haarwerken zijn vaak gemaakt van een synthetische vezel die het uiterlijk van echt haar nabootst. Deze haarwerken zijn gemakkelijk te onderhouden en daarom ook fijn om te dragen. Maar haarwerken of pruiken kunnen ook gemaakt worden van echt haar. Dankzij het gebruik van echt haar zal niemand jouw pruik kunnen onderscheiden van het eigen haar. Pruiken van echt haar zien en voelen net zo als je eigen haar. Ook is het mogelijk hier alles mee te doen, waaronder zwemmen, slapen en sporten. Je dient wel goed voor dit echte haar te zorgen, zodat de echt haar pruik ook mooi en in een goede conditie blijft. Dankzij een echt haar pruik kan je weer genieten van een volle haardos.

Pruik op maat bij Margel

Haarwerk specialist MarGel pruik & haarwerken heeft al jarenlang ervaring met verschillende synthetische of echte haarwerken en pruiken. Ze werken met de meest bekende merken van hoog kwaliteit om hun klanten te voorzien van het best mogelijke resultaat. Je kunt er terecht voor meer informatie over verschillende pruiken en haarwerken. Zo kan je samen met de haarwerk specialist kijken naar wat de best passende optie voor jou is. Laat je dan informeren door MarGel voor een prachtige en volumineuse haardos.