Hooggevoeligheid bij vrouwen: gebruik de kracht

Eens men weet dat men hooggevoelig is en men weet hoe ermee om te gaan , kan men deze als kracht inzetten. Eigenlijk is men gezegend als men in bezit bent van deze eigenschap. Hooggevoeligheid bij vrouwen kan uiteindelijk het leven aangenamer maken, eens men weet hoe men zich kan beschermen tegen prikkels van buitenaf.

Tips ter bescherming van prikkels

 

Mediteren helpt om te beschermen tegen prikkels van buitenaf. Het helpt ook om te aarden zodat men zichzelf kan beschermen.

Slapen is een must voor hooggevoeligheid bij vrouwen. Slapen brengt rust en rust brengt weer bescherming tegen prikkels.

Alleen zijn is iets dat men kan leren. Alleen zijn is ideaal om jezelf te leren kennen en herontdekken. Plan genoeg “alleen”-tijd in.

Kracht inzetten als HSP

 

Intuïtief: door het opnemen van bepaalde prikkels, zijn HSP (high sensitive persons) in staat om dingen aan te voelen. Men kan onmiddellijk detecteren als er gevaar dreigt of als er iets zal gebeuren.

 

Genieten van de schoonheid: HSP kunnen zo genieten van de kleinste dingen. Ze zijn ontroert door mooie dingen en kunnen kunst enorm appreciëren.

 

Wees een inspiratiebron voor anderen: Door goed geaard te zijn en energie te kanaliseren, kunnen ze meer innerlijke signalen oppikken en nog meer uit het leven halen. Anderen zullen dit zien als een ware inspiratiebron van hoe het wel kan.

 

Loyale teamplayer: Als HSP is men enorm loyaal als werknemer. Ze kunnen enorm goed samenwerken in teamverband. Ze zijn ook enorm goed in het vinden van creatieve oplossingen.

 

Kwetsbaar zijn: Omdat HSP nogal kwetsbaar zijn, kunnen ze ook als geen ander kwetsbare mensen raad geven. Ze zijn als het ware specialist ter zake in kwetsbaarheid.