Hoe jij jouw tuinmeubilair kan beschermen en reinigen

Bij het schoonmaken en klaarmaken van uw terrasmeubilair is het belangrijk om altijd het juiste gereedschap te gebruiken. U wilt producten selecteren die uw tuinmeubilair zowel kunnen reinigen als beschermen tegen schadelijke omgevingsfactoren, zoals;

  • Bodem
  • Water
  • Mal
  • Slijtage
  • Vogelpoep
  • Blootstelling aan de zon

Daarnaast wilt u producten gebruiken die veelzijdig genoeg zijn om ook op een groot aantal binnen artikelen te worden gebruikt, zoals uw bank in de woonkamer. Volg deze eenvoudige stappen en het zou geen probleem moeten zijn om uw terras en tuinmeubilair klaar te hebben!

Reinig al jouw tuinmeubilair

#1 Begin met het stofzuigen of borstelen van los vuil van je meubels. Verwijder hardnekkige vlekken snel en veilig van uw tuinmeubilair.
#2 Spuit eenvoudig de reinigingsoplossing op elk oppervlak.
#3 Gebruik een zachte borstel om het oppervlak te schudden.
#4 Spoel vervolgens gewoon af en herhaal indien nodig om echt hardnekkige vlekken te verwijderen.

Zorg ervoor dat je dit toch wel een aantal keer dit in het zomerseizoen, want met mooi weer maak je er wel veel gebruik van en er kan af en toe eens een buitje vallen. Zorg er daarna dan voor dat het er goed en anders doe het gewoon, omdat het er mooi uitziet én je tuinmeubilair daarbij geholpen is. Je wilt toch ook dat jouw kunststof tuintafel er goed bij staat en er zodanig uitziet dat je elk moment mensen aan jouw kunststof tuintafel kan plaatsen.

Bescherm jouw tuinmeubilair

Om jouw tuinmeubilair te beschermen is het altijd goed om een beschermingsspray te kopen die ervoor zorgt dat er een beschermingslaag erover heen komt. Hierdoor geef je een extra bescherming aan jouw tuinmeubilair tegen de weerelementen en daarnaast kan het nooit kwaad om extra voorzichtig te zijn. Vooral als jij wilt dat jouw tuinmeubilair voor een lange periode met je meegaat, kan het zeker geen kwaad om dat te doen.