Het beste aziatisch product om jouw gerechten op te fleuren

Wil jij iets nieuws proberen en hou je van Aziatisch koken? Dan is dit product een product dat je echt in huis moet hebben om jouw gerechten zoveel lekkerder te maken. Kimchi, het is een product dat iedereen nu wel moet kennen, het is namelijk bekend als een superfood. Maar waar kan je dit superfood product voor gebruiken? Dat ga ik je hierin vertellen.

Bereidingswijze

Je kan kimchi nu ook gewoon halen bij de Albert Heijn of je Aziatische supermarkt. Maar hoeveel leuker is het om dit gerecht zelf te maken, de meeste spullen heb je vast wel in huis. De traditionele kimchi is moeilijker om te maken en heb je meer spullen voor nodig maar een makkelijkere versie van kimchi is zeker iets wat iedereen kan maken. Het is makkelijk en snel klaar, want vers is het ook lekker om te eten. Je hebt er alleen kool, zout, Koreaanse peper, suiker, vissaus, knoflook, uien en wortels voor nodig. Iets wat je makkelijk kan vinden in de supermarkt! En dan kan je zelfs de kool nog vervangen voor andere groentes.

Gerijpte kimchi

Verse kimchi is erg lekker om bij gerechten te eten, zeker voor dat frisse gevoel. Maar wanneer het om de echte kimchi gaat, is het gerijpt gewoon veel lekkerder. Denk maar een beetje aan zuurkool, het moet fermenteren. Gerijpte kimchi is namelijk een goede smaakmaker naast een gerecht maar ook in een gerecht en kan gebruikt worden in meerdere gerechten dan alleen in de Koreaanse keuken.

Stamppot

Denk maar eens aan stamppot, als Nederlanders kan je er nooit genoeg van krijgen. Maar waarom zou je het alleen maar op de traditionele wijze eten als je er ook een keer een leuke draai aan kan geven. Probeer je stamppot eens te combineren met kimchi en andere Aziatische groenten, net zo lekker maar veel leuker!