Een voederautomaat voor je hond of kat?

Toen ik opgroeide, zetten mijn ouders grote mengkommen vol kattenvoer en water neer voor onze verdunde schildpad, Shaka, voordat we de stad uit renden voor een noodgeval in het gezin of een lang weekend weg. We zouden altijd naar huis terugkeren om te ontdekken dat het eten meestal weg is en de schildpad er niet slechter op is geworden. Twintig jaar later suggereert mijn moeder nog steeds dat ik een grote kom brokjes moet achterlaten voor mijn kat wanneer er een last-minute reis is en mijn oppas anderszins verhinderd is. In een moeilijke situatie heb ik haar advies opgevolgd – en ik ben niet de enige.

Voor sommige eigenaren van gezelschapsdieren is het proces om een ​​huisdier aan hun lot over te laten wanneer ze de stad uitgaan, geavanceerder geworden dan wat mijn moeder aanbeveelt. (Opgemerkt moet worden dat katteneigenaren drie keer zoveel kans hebben als hondenbezitters om hun huisdieren alleen achter te laten terwijl ze reizen). Ze hebben goedkope beveiligingscamera’s opgezet om goed in de gaten te houden op hun huisdieren, en ze kopen automatische kattenbakken om uitwerpselen weg te scheppen. Als huisdierenschrijver heb ik echter gemerkt dat de nummer 1-gadgets waar eigenaren van huisdieren naar vragen, programmeerbare dispensers voor huisdiervoeding zijn die hun huisdieren zullen voeren als ze niet in de buurt zijn.

Een voederautomaat mag nooit worden gebruikt als een manier om geen oppas of wandelaar in te huren. Ongeacht de marketing en reclame voor producten, het is niet gezond of in het belang van uw huisdier om met rust gelaten te worden.”

Hoewel katten de reputatie hebben dat ze niet dezelfde liefde en aandacht nodig hebben als honden, betekent dat niet dat ze niet blij zijn als je in de buurt bent. Een recent onderzoek toonde aan dat katten meer zelfvertrouwen en rust hadden wanneer hun baasjes in de buurt waren en dat ze gestrest raakten toen de baasjes weggingen.

Eigenaren van gezelschapsdieren moeten rekening houden met de behoeften van hun dier en hoe goed hun huisdier ermee overweg kan om alleen gelaten te worden. Sommige dieren kunnen de hele dag prima met rust worden gelaten. Sommige katten kunnen verlatingsangst ontwikkelen en hebben moeite om met rust gelaten te worden.

Welke voerbak zijn er voor huisdieren te krijgen

Als u een automatische voerbak voor huisdieren moet gebruiken voor een dag dat u niet thuis bent, zijn er goede opties. Automatische voerautomaten voor huisdieren zijn bedoeld om een ​​bepaalde hoeveelheid voer op een bepaald tijdstip af te geven, zodat u dat niet hoeft te doen. Hoewel ze een geweldige oplossing lijken om voor uw huisdier te zorgen terwijl u weg bent, zijn ze niet altijd betrouwbaar en zijn ze ook niet gebouwd met de meeste huisdieren in gedachten. De Sureflap Microchip voerbak is een ideale voerautomaat kat. Deze voerautomaat werkt namelijk op de chip van uw huisdier.