Dit zijn de leukste vaderdag cadeaus!

Vaderdag komt er weer aan. Maar wat moet je nu weer geven? Het blijft ieder jaar weer lastig om een origineel cadeau te bedenken. Je kunt immers niet met lege handen aan komen zetten, of met weer dat zelfde doosje chocolade. Om je te helpen, hebben bij enkele originele vaderdag cadeaus op een rij gezet!

Cadeautip 1: Baardverzorging!

De eerste cadeautip voor vaderdag is baardverzorging. Wanneer je vader geen baard heeft, wordt het tijd dat hij er eentje laat groeien! Bij veel mannen ziet een langere baard er onverzorgd uit. Dit komt echter doordat ze hem niet goed verzorgen. Net zoals de haren op je hoofd, hebben ook de haren op je gezicht namelijk verzorging nodig! Er bestaan verschillende soorten baardverzorgingsproducten. Zo bestaan er baardolies, balsems en zelfs zepen. Hiermee houdt je je baard schoon, en geef je hem een glanzende frisse uitstraling!

Cadeautip 2: Een houten horloge!

Iedere man houdt van horloges. We snappen echter dat je niet teveel wilt uitgeven aan een vaderdagcadeau. Er bestaan tegenwoordig echter ook veel houten horloges! Deze zien er super stoer uit, en zijn vaak helemaal niet duur. Perfect voor vaderdag dus!

Cadeautip 3: Een bierpakket!

Een ander iets waar alle mannen van houden is uiteraard bier. Nu is het natuurlijk niet origineel om met een kratje bier uit de supermarkt aan te komen zetten. Wat wél origineel is, is een bierpakket met daarin verschillende soorten speciaal bier! Hierin kom je vaak biermerken tegen die je normaal niet zo snel zou komen, maar die eigenlijk vaak toch wel heel lekker blijken! Bonus tip; woon je dicht bij de grens? Haal dan eens een biermandje in België of Duitsland! Daar hebben ze namelijk weer hele andere soorten bier. Vooral België staat uiteraard bekend om speciaalbier.

Waar koop je het?

Geen zin om op en neer te gaan rijden? Dan bestel je gewoon een vaderdag cadeau bij HUMK. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in mannen cadeaus! naast baardverzorgingsproducten en houten horloges, hebben zij nog veel meer originele cadeaus voor je vader. Boeken, elektronica, sieraden, tassen, portemonnees en nog veel meer!