De voordelen aan de Yinger gellak set

Op zoek naar de perfecte gel nagellakjes? Of wil je jouw collectie en nieuwe hobby starten met de aankoop van een gellak starterspakket? Kijk dan zeker even naar het uitgebreide assortiment van Yinger gellak. Op de website van Yinger cosmetics vind je werkelijk alle basic kleuren gellak. Of ga je liever voor opvallend, met glitter of metallic? De keuze is enorm, dus je vindt met gemak een lak die bij jouw identiteit of stemming past. Je kunt hier losse nagelakpotjes kopen, maar ook een gellak set. Lees hier meer over de vele voordelen van zo’n set.

 

Waarom je een Yinger gellak starterspakket wil hebben

Met een nagellak set van Yinger gelnagelak ben je in één klap voorzien van jouw perfecte startersset. Zo haal je het gemak van de nagelsalon gewoon in jouw eigen huis. Het grote voordeel van gelnagels is dat ze er prachtig uitzien en ontzettend lang meegaan. Zo kun je weken genieten van je mooie handen. Ook zorgt gellak voor extra stevige nagels. Heb je van jezelf dunne of broze nagels? Dan is gellak echt een uitkomst. De sets van Yinger zijn zo uitgebreid als jij maar wil. In elke set zit een LED lamp om de lak uit te harden inbegrepen, waarmee je de gellak in enkele seconden droogt. De meegeleverde UV-lamp heeft overigens een prettig handzaam formaat, zodat je hem makkelijk mee kunt nemen naar de vrienden of op vakantie. Zo kun je ook nog eens je dierbaren verblijden met mooie nagels.

 

De verschillende sets in de webshop

Welke gellak starterspakket past bij jou? Neem gerust een kijkje in het assortiment van Yinger. Op hun site vind je verschillende sets. Naast de UV-lamp vind je in elke set een primer, base coat en top coat. Deze zul je nodig hebben wanneer je voor een mooi en duurzaam resultaat gaat. 

 

Ga bijvoorbeeld voor de On The Go set. Hierin zitten je maar liefst 11 accessoires. Deze set is verkrijgbaar met één of vier kleuren gellak. Welke gellak bij de set zit, is geheel aan jou. Wil je gelijk een complete salon? Dan kun je gaan voor een grotere set: de Salon Premium. Hierin zitten maar liefst vijf of zeven kleuren. Ook krijg je er een luxe bewaardoos bij. 

 

Tips nodig?

Wordt dit je eerste ervaring met zelf gellak zetten? Dan ben je vast op zoek naar de nodige instructies. Ten eerste is het belangrijk dat je nagels schoon en vetvrij zijn. Was je handen dus goed en verwijder eventuele nagellakrestjes. Met een primer maak je je nagels klaar voor de eerste laag gellak. Dit is de base coat. Vervolgens leg je je hand iets minder dan een minuut over de UV-lamp, zodat de lak hard wordt. Hierna kun je nog 1 tot 2 extra laagjes aanbrengen, voor een volledige dekking. Je sluit af met de top coat. Zo blijven je nagels ontzettend lang mooi. Meer instructies nodig? Deze vind je op de website van Yinger. Wensen we je bij deze veel plezier met je nieuwe hobby!